In this Light

Kauneusblogi

Luku 94.

12.62copy


12.63copy


Ne ovat luvanneet huomiseksi sadetta. Olenkin onnellinen kovin ulkoilmapainotteisesta viikonlopusta, johon on sisältynyt puistoilua puistoilun perään, iltakahvittelua tuulisella kalliolla sekä auringon paahtamaa ihon tuoksua, jossa sekoittuvat suloisesti aurinkorasva, pöly sekä tyttöhiki. Hassua mutta totta, minä olen rakastanut tuota tuoksua jo pienestä flikasta lähtien, se vain yksinkertaisesti on kesän tuoksu.

Olen jo parina päivänä luottanut valkoiseen, rentoon hippitunikaan, joka on unelman ohutta intianpuuvillaa. Löysin sen taannoin kirppikseltä, jolta olisin aivan varmasti löytänyt kaikkea muutakin ellei kirpputorin sulkeutumisaika olisi ollut viiden minuutin päässä. Mutta olen löydöstäni onnellinen, olen haaveillut juuri tällaisesta pitkästä, hipahtavasta kesätunikasta! Loistava vaate rannalle mutta myös helteisiin iltoihin, jolloin mieli tekee pukea ylleen jo jotain muuta, kuin pelkät bikinit.

Mutta sadekausi on tulossa, se siis tietää pukeutumisen saralla muuta kuin pelkkiä unelman ohuita intianpuuvillatunikoita. Seuraavaa lämpöaaltoa rakkaudella odotellessa, Salka sekä kesätunika.

5 Kommentit

 1. Juuri tuommoista henkäyksenkevyttä valkoista tunikaa olen itsekin metsästänyt. Ehkäpä pitää siis suunnata kirppiksille. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanalta kuulostava viikonloppu, ihanan näköinen hippitunika ja ihanat kuvat, ihanaa :D!

  VastaaPoista
 3. aaah! miten tuntuukin että nuo helteet ja niistä nauttiminen salakavalasti meni ohi. Hiton työt!
  Häiritsevät pahasti elämän tärkeitä asioita...

  VastaaPoista
 4. Ihania kesäkuvia ja ihanan lepattava tunika :D juuri täydellinen hellesäille!!

  VastaaPoista
 5. Varpunen, suosittelen kirppiskierrosta sillä näitä taitaa löytyä suhteellisen hyvin edellisen valkoisten tunikoiden kierroksen jäljiltä :)

  J, eikös ookin?:D Tää oli kyllä hyvä löytö ja tuo paikka on vaan niin mahtis, tuuli taittoi mukavasti liian lämmön pois :D

  Norppis, niin se menee, joskus harmittaa kun ulkona olisi mitä mahtavin sää ja aika menee töissä...mutta onneksi joskus on toisinkinpäin, toivon että säkin vielä pääset nauttimaan ihanista hellepäivistä :)

  Hepa-Neiti, tää on todellakin täydellinen hellekeleille, varsinkin jos ei halua paahtua käsivarsista aivan pavuksi :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow