In this Light

Kauneusblogi

Luku 132.

27.81copy

27.82copy

27.88copy

27.83copy


Pitkästä aikaa jotain itse ommeltua, musta mekko maailman ihanimman tuntuisesta kankaasta. Myönnetään, mekko on törkeä kopio Whyredin Marblié mekosta, mutta mitäs menivät myymään mekon loppuun! Tosin, mekko taisi olla myytynä loppuun haluamassani värissä jo silloin, kun siihen ensimmäisen kerran silmäni iskin. Ei siis auttanut muu, kuin nöyrtyä, etsiä sopiva kangas, ommella proto ja saada etukäteen tuskan hiki otsalle, istutettua hihaa miettiessä.

Loppujen lopuksi kaikki sujui kuten ommellessa pitääkin, palaset loksahtivat paikoilleen lähes itsestään! Eniten, niiden istutettujen hihojen lisäksi itseäni mietitytti kangas, mutta onneksi seitsemän vuoden ompelukokemus on auttanut ymmärtämään, mikä kangas toimii missäkin vaatteessa ja missä taas ei.

Lauantaina uskaltauduin liikenteeseen paljain säärin, tosin öisellä kotimatkalla kiskoin jalkojani lämmittämään ylipolvensukat. Mutta syksyllä aion naittaa mekon harmaiden villasukkahousujen ja pitkävartisten prätkäsaappaiden kanssa, kietoutuen upottavaan villatakkiin ja yli-isoon villahuiviin. Päähän tietysti myssy, lämpimimpinä syyspäivinä voisin uskaltautua korvaamaan sukkahousut harmailla, villaisilla ylipolvensukilla-lieneekö siis aika rohkaistua ja kaivella kudinpuikot esiin luottaen siihen, että kyllä se kantapää löytyy selkärangasta ja palmikkoneule per..on helppo oppia?

7 Kommentit

 1. tosi kaunis tuo mekko :) ihanan klassinen!

  diamondgirl-janika.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Jos voisin, niin tilaisin sulta itsellenikin juuri tuollaisen mekon - näyttää ihanalta. ♥

  VastaaPoista
 3. Palmikkoneule on helppo oppia. :) Tässä tekemäni ohje: http://aurinkoista.blogspot.com/search?q=palmikko+ohje

  VastaaPoista
 4. Nätti :) Mäkin osaan tehdä palmikkoo, enkä oo mikään neulonta guru, ei se oo vaikee!

  VastaaPoista
 5. Mä en osaa palmikkoa yhtään! Haluisin kyl niin oppia. Norsis vois pitää palmikkoiltamat ;-).

  Ihana mekko!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow