In this Light

Kauneusblogi

Luku 137.

6.94copy

6.93copy

Jotkut vaatteet kokevat toisinaan toisenlaisen kohtalon, kuin mitä niille alunperin on kaavailtu. Ostin toista vuotta sitten kuvissa näkyvän rennon raitapaidan Tukholmasta, mietin sen olevan kiva kaveri tiukoille minihameille tai kireille pillihousuille. Toisin kuitenkin kävi. Paidasta tuli kotivaate, joka kiskotaan suihkun jälkeen leggingssien seuraksi.

Joku voisi sanoa, että mitä siitä, voihan paitaa käyttää muulloinkin kuin pelkästään kotona! Mutta ei se ole helppoa, kun kerran vaate saa kotivaatestatuksen, on tuo leima kuin tatuoitu. Jos lähtee ulos kotivaatestatuksen saaneen vaatteen kanssa, olo on sama, kuin lähtisi yövaatteissa liikenteeseen. Hassua.

Olen kuitenkin päättänyt tietoisesti pyristellä irti paidan kotivaatestatuksesta. Se kun ei ole vaatteen vika, ongelma on vain pääni sisäinen. Mutta hyvältä näyttää tässä vaiheessa paidan Tuhkimotarina, kotivaatteiden kellarinhämystä arkivaatteiden parrasvaloon!

3 Kommentit

  1. Kotivaatteilla on totisesti semmonen erikoisrento olemus, joka ei vaan tunnu sopivan sen kotioven ulkopuolelle - siis omasta mielestä, vaikka kukaan muu ei vaatteissa mitään poikkeavaa tod.näk. huomaakaan. Sama pätee "ulkovaatteisiin" (siis ihan vaikka kesäkuteisiin, joihin ei kuulu takkia tms.), eli ainakin jos ite saavun kotiin, on heti pakko vaihtaa päälle ne kotivaatteet, vaikka jo valmiiksi ois päällä jotain rentoa mikä kävis aivan yhtä hyvin kotona hengailuun. :p Niissä on vaan se oma fiiliksensä, mikä ei sovi "väärään" ympäristöön.

    VastaaPoista
  2. Tuttu tunne! Harmittelen vieläkin eräitä ihania leggingsejä jotka kuin vahingossa päätyivät pari kertaa liikaa kotikäyttöön. Sen koommin en ole niitä voinut julkisella paikalla käyttää tuntematta, että mulla on pitkät kalsarit jalassa! XD Sittemmin korjasin asian sillä että pätkäisin leggingseistä tunikan alla kesällä käytettävät pyöräilyhousut. :)

    VastaaPoista
  3. Tytöt, tuo on kyllä hassua, kuinka vaatteiden tie kotivaatteiksi käy :D Ja se on niin totta, tuskin kukaan muu pitäisi jonkun "kotivaatteita" nimenomaan kotivaatteina, ongelma on siis aina henkilökohtainen :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow