In this Light

Kauneusblogi

Luku 156.

242.1011copy

243.1011copy

245.1011copy

On hassua, kuinka villakangastakkisesongin pyörähdettyä käyntiin jalkaan päätyivät ehkä ohuimmilla deniereillä varustetut sukkahousut. Mutta kiilakorkoni vain näyttävät parhaimmilta jaloissa, jotka on verhottu mitä ohuimmin denierein. Ja onhan villakangastakki lämmin vielä tähän aikaan vuodesta ihan sellaisenaan, joten nyt voi ottaa kaiken ilon irti lämpimän takin alta löytyvistä ohuemmista vaatekerroista. Ei sillä, saatoin bussipysäkillä ihan aavistuksen vaan ikävöidä paksumpia sukkahousuja.

Jos kiilakorkoni näyttävät parhaimmilta ohuiden sukkahousujen kanssa, sopivat ne myös parhaiten juuri tämän takin kanssa. Siis jos nyt puhutaan talvitakeista. Jotkut asiat ovat vain luotuja toisilleen, mutta kysymys kuuluu, miten muka oikeasti tarkenen laittaa keskellä talvea takin, jossa on vajaamittaiset hihat? Ehkä olisi hyvä idea keksiä kiilakoroilleni myös joku toinen, mainio takkiyhdistelmä, sillä näitä kenkiä en suostu laittamaan talviunille.

10 Kommentit

 1. Vitsit toi takki on UPEE!:O♥ Mä en osaa yhdistää ton tyylistä takkia mihinkään muuhun kun sukkahousuihin tai legginseihin.

  http://annidiary.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Anniina, kiitos :) Tykkään takista todella paljon, harmin paikka on vain nuo vajaamittaiset hihat. Tosin, takki on hirveän kaunis juuri niiden vajaamittaisten hihojen takia, aina ei voi saada kaikkea samassa paketissa :D Ja joo, tän tyyliset takit pääsee parhaiten oikeuksiin mekkojen ja hameiden kanssa, en varmaan koskaan ole tätä housujen kanssa käyttänytkään :D

  VastaaPoista
 3. noi kengät vaan on niiin mielettömät. lääh. :D

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunis takki! Katsoin tuosta toisesta kuvasta että seisot varpaillasi. Oli niin samanvärinen lattia kuin nuo kengän kiilakannat etten nopealla silmäyksellä erottanut niitä. :) :)

  VastaaPoista
 5. Tarkenet vajaamittaisilla hihoilla varustetuilla takeilla, kun kiskot käsivarsiin pitkät nahkahansikkaat! Tämä on toiminut omalla kohdallani jo useamman talven ajan.

  Ihana takki ja asukokonaisuus muutenkin! Enkä edes ala noista kengistä...

  VastaaPoista
 6. Ihana takki ja kengät lääääääh :P''''

  VastaaPoista
 7. Että on ihana takki!! Ja sopii sulle niin hyvin. :)


  p.s. Joko se rotsi tuli?

  VastaaPoista
 8. Ihana nainen ja noi sääret sekottaa miehen pää.

  VastaaPoista
 9. Jenni, niin minustakin :D Ja ovat vielä kohtuu inhimilliset kävelläkin :)

  Ravenwaves, kiitos :) Ja minusta on mieletöntä, että takki on jo ollut minulla kolmisen vuotta eikä näytä yhtään "vanhalta", päinvastoin se tuntuu käytössä vain paranevan :)!

  Nina, :D joo on muuten hämmentävän saman väriset, vaikka kenkien puu onkin koivua ja meidän lattia vaahteraa :D Mutta vaalea puu on rakkautta sekä kengissä että lattioissa!

  Vimps, mä en valitettavasti tarkene, testattu on :( Ehkä jollain nollakelillä ja silloin, kun on liikenteessä autolla, mutta mitään bussipysäkkivenailuja en valitettavasti sellaisella kombolla tarkene värjötellä :(

  Ence, kiitos :D

  June, voisin muuten kuvitella tän takin myös sun ja Reiskan vaatekaappeihin soveltuvaksi :D Takki on kyllä ihana! Ja rotsi tuli, siitä sitten myöhemmin turinointia!

  Anonyymi, :DDD APUA!!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow