In this Light

Kauneusblogi

Luku 164.

peili9copy

peili3copy


En koe olevani kovinkaan vaihtelunhaluinen kun kysymyksessä on kampaustyylini, eikä nykyinen mallini edes suo monia erilaisia kampausvaihtoehtoja. Mutta joskus on kiva revitellä, eilen illalla ennen naamapesulle menemistä keräsin etuhiukset otsalta pois, pinnittäen ne päälaelle. En ole tämän tyylisten kampausten suuri ihailija omissa hiuksissani, mutta pinnisöherrys pääsi yllättämään minut niin, että päätin seuraavana aamuna tehdä samanlaisen söherryksen.

Vaikka minulla oli kaikki edellytykset samanlaisen söherryksen tekemiseen, pommiin nukkuminen ja kiire joka yleensä mahdollistaa ne parhaimmat kampaukset, eivät hiukset asettuneet yhtä huolettomalle söherrykselle, kuin mitä eilen illalla. Mutta niin se menee, spontaanit kampaukset ovat kyllä aina niitä kiireessä väsättyjä parempia. Kiireessä väsätyt kampaukset toki voittavat varta vasten tuntikaupalla äherretyt kampaukset, jotka ainakin itselläni muuttuvat sitä kauheammiksi, mitä enemmän käytän aikaa hiusteni asettelemiseen. Siksi en niitä yleensä sen kummemmin edes yritä taivuttaa kampauksille, kun lopputulos on aina parempi sellaisella spontaanilla tai kiireisellä ja ei-niin-spontaanilla otteella. Ja jääpähän enemmän aikaa kaikelle muulle oleelliselle, kuten asiasta raportoimiselle!

4 Kommentit

  1. Hei toihan sopii sulle tosi hyvin! Jotenkin tulee kasvoihin raikkautta kun vaihteeksi on hiukset pois otsalta. Voisit useamminkin laittaa noin :D

    VastaaPoista
  2. Rhia ja Ravenwaves, kiitos :) Mä itsekin tykkään, että tää on nimenomaan raikas look ja aion jatkossakin kokeilla tätä hiusmallia-varsinkin kun nykyinen leikkaus mahdollistaa tämän, toispuolinen letti kun ei oikein kivasti tuollaiselle tötterölle taivu..:T

    VastaaPoista
  3. Toi on muuten aivan totta, jostain syystä mitä enemmän hiuksia veivaa ja väkertää, sen kamalampi on lopputulos! Ja toi sopii sulle tosi hyvin:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow