In this Light

Kauneusblogi

Luku 174.

72.1211copy

74.1211copy


Kuvista ilmenee muutama tämän hetken pukeutumissuosikki, kuten tiesin aavistin tiesin, raitamekosta on kehkeytynyt niin suuri suosikki, ettei enää tekisi mieli mitään muuta ylleen pukea! Kenkärintamalla sen sijaan tämän hetken suosikeiksi maihareiden edelle on kiilanneet puukorkonilkkurit, saavatpahan maiharit huilahtaa ja odottaa vähän lumisempia kelejä, siihen saakka kopsuttelen menemään puukoroissa. Lämpimät talvitakitkin saavat vielä odotella viileämpiä päiviä, ohuesti topattu parkatakki palvelee mainiosti pikkupakkasilla, mutta mikään erityisen lämmin yksilö ei kuitenkaan ole kyseessä-valitettavasti. Takki on muuten samainen, joka vilahteli viime vuonna kovasti katukuvassa, mutta vasta nyt ensimmäistä kertaa tällä tontilla. Ja myssy, ilman sitä ei tule kesää!

Että sellaista, olen kyllä huomannut sen, että mielummin kuin keksisin pyörän uudelleen, jumitan tietyissä, turvallisissa vaateparsissa viikkotolkulla, lieneekö syynä iän tuoma mukavuudenhalu, tietynlainen kranttuus tai kyllästyminen kulutushysteriaan? Luulen, että se on vähän kaikkien summa, mutta ei yhtään huonompi laskutoimitus jos minulta kysytään!

7 Kommentit

 1. Ihanan utuinen kuva kun aurinko paistaa matalalta:) Mekko on kyllä perfect näissä kaikissa kuvissa, oliko muuten miten kallis?

  VastaaPoista
 2. Ravenwaves, kiitos :)

  Aini, sattuipa kerranki sopivat valo-olosuhteet kameran kanssa ulkona pörräämiseen :D Mekko ei mun mielestä ollut kallis, 105 € se maksoi Samujin omassa kaupassa. Toki siihen hintaan saisi varmaan kolme, neljä mekkoa H&M:ltä, mutta itse haluan uskoa, että laatu korvaa määrän :D Mekon neulos on kuitenkin laadukasta, toki en nyt vielä osaa sanoa kuinka se reagoi pesuun ja ahkeraan käyttöön, lupaan kyllä raportoida, jos se jostain syystä osoittautuukin kenkuksi :D

  VastaaPoista
 3. Toi vika kappale vois olla mun blogistani. Uskon kans, että osansa on kyllästymisellä ainaisen uuden ostamiseen (vaikka mun kohallani kyse onkin useimmiten 2nd handin ostamisesta, ei konkreettisesta "uudesta"). Jos kaapista löytyy jo lähes kaikki tarpeellinen ja vähän enemmänkin, niin miksi sitä tarttis uutta varsinkaan, jos kaikesta huolimatta viihtyy tosiaan vaan niissä muutamissa kuteissa. :p Toi sun mekko on muuten tosissaan ihana ja päätyis varmuudella munkin megasuosikiksi, sillä toihan toimii sekä kotona että kylillä. :)

  VastaaPoista
 4. Kottarainen, mä niin rakastan tuota talvista, sumuista valoa, toivotaan että siitä saisi nauttia useampanakin päivänä vielä!

  Bemary, Olen niin samaa mieltä! Mua itseäni ainakin harmittaa ne vaatteet, jotka ovat ihania mutta eivät vaan jostain syystä päädy aktiiviseen käyttöön..mielummin sitten vaikka käyttää niitä muutamaa, mieluisaa lempivaattetta kuin arpoo kaapillisen arveluttavien vaatteiden kanssa, mitä sitä päälleen pukisi :D

  Ja mä niin rakastan tällaisia vaatteita, jotka toimivat sekä kotona että kylillä, täytyy varmaan joskus tehdä postaus raitamekon eri persoonista :D

  VastaaPoista
 5. Aion olla haukkana paikalla, jos tuota ihanaa mekkoa vielä tulee myyntiin! Voisitko valaista koon suhteen, onko normimitoitus?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow