In this Light

Kauneusblogi

Luku 184.

141.112copy

142.112copy

144.112copy


Olen jo epämääräisen ajan haikaillut old school-henkisten kangaspäällysteisten lampunjohtojen perään. Onneksi ko. lampunjohtojen ihastelijoille on nyt apajat avautuneet, sillä johtoja alkaa löytyä jo aika monesta paikasta ja vieläpä edullisemmin, kuin vastaavat designtuotteet! Omani hain Clas Ohlsonilta, tosin onnistuin nappaamaan kuta kuinkin viimeiset tällaiset johdot mutta ei hätää, vastaavanlaisia sieltä vielä pitäisi löytyä-sellaisia joissa tuo valaisimen kaula on itse johdon värinen.

Hän, jolla meidän perheessä pysyy pora paremmin hyppysissä, ystävällisesti asensi johtoviritelmän paikalleen, paremmin tällainen lamppurykelmä kylläkin toimisi korkeassa loft-asunnossa kuin 64 neliön kaksiossa, jonka keittiön pöytäkin on niin pieni, että viimeinen lamppu menee sen yli ja komeasti meneekin mutta siitä syytän sitä henkilöä, joka on suunnitellut alunperin rakennusvaiheessa lampun paikan noin lähelle seinää! Lamppujen kanssa on lisäksi pientä hienosäätöä, Narvan kauniit, pyöreät lamput kun ovat valitettavasti aika tehottomat ja Ikeasta hankittu energiansäästölamppu taas sokaisee jokaisen, joka erehtyy suoraan sitä katsomaan. Eli jos jollain on takataskussa vinkki, mistä löytäisi pääkaupunkiseudulla isoja, pyöreitä n. 40 watin lamppuja, otan tiedon erittäin kiitollisena vastaan!

ps. Aiemmin keittiön valaisimena palvellut pallon muotoinen riisipaperivalaisin tulee muuntumaan lattiavalaisimeksi, jahka vaan saamme viriteltyä johdot sekä keksittyä systeemin, jolla valaisin pysyy pystyssä eikä pyöri ympäri kuin maapallo konsanaan!

1 Kommentit

  1. Oivoi, upeita! Taidanpa laittaa tämän linkin meidän perheemme poraajalle ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow