In this Light

Kauneusblogi

Luku 188.

takki

takki2


Asukuva päivältä, jolloin pääkaupunkiseutu peittyi lumen alle. Mutta onneksi on olemassa takki, joka pelastaa vaikka taivaalta sataisi pieniä kiviä kuinka isoja ja märkiä lumihiutaleita, löysin sen Varustelekasta. Katselin jo aiemmin syksyllä huuto.netistä lupaavan oloista ja hyvin saman tyylistä talvitakkiehdokasta, mutta onneksi jätin osallistumatta huutokilpailuun, sillä lähes kahdensadan euron sijaan löysin takkini kahdellakymmenellä viidellä eurolla. Ei paha, ja mitä parasta, tsekkiarmeijan vanhassa parkatakissa on irroitettava teddyvuori, joten takki tulee palvelemaan pitkälle kevääseen ja on oikeasti lämmin näin kylmänä vuodenaikana. Iso plussa ronskista leikkauksesta, alle mahtuu kevyesti villatakki poikineen lisälämmitystä tuomaan, jos tarve niin vaatii. Tämän takin ansiosta minulla on sellainen fiilis, että voisin luopua suurimmasta osasta takkeistani, sillä tämän hankkimisen jälkeen en ole enää muuta takkia käyttänytkään!

3 Kommentit

  1. Mikämikämikä on tuo Vantaa-kassi?

    VastaaPoista
  2. Salla, se on Vantaan vihreiden kassi, sain sen vuonna 2008 kun olin myymässä Vantaan Vihreiden järjestämällä kirppiksellä, kunnasvaalikampanjatempaus oli siis kyseessä :D Minusta todella mahtava, toivon mukaan en koskaan sitä kadota!

    VastaaPoista
  3. Oijoi, tuollainen olisi aivan huippu! Jostain syystä olen ollut muutaman vuoden ajan viehättynyt kaikesta paikallistetusta. Vantaa-tuotteita olen etsiskellyt (onhan se synnyinkaupunkini ja siellä on lapsuudenkotini), niitä on liikkeellä aika vähän.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow