In this Light

Kauneusblogi

Luku 195.Jos tehdään aluksi selväksi, minä en ole laukkuihmisiä. Sen taisittekin jo tietää. Olen jo lähestulkoon vuoden verran käyttänyt yhtä ja samaa laukkua yhteen putkeen mutta minkäs teet, jos kyseinen laukku on vain kaikinpuolin paras ja käytännöllisin laukkuni. Toki asia olisi toisenlainen, jos kokisin laukut muuksikin, kuin siksi pakolliseksi tavaroiden paikasta toiseen kuljettamisvälineeksi.

Mutta vaihtelu voisi virkistää ja ihan hyvähän olisi antaa rakkauslaukulle ansaittu vuosiloma, jos olisin rikas enkä niinkään säästeliäs ja pihi, laittaisin oitis tilaten Swedish Hasbeensin punaisen keilalaukun. Se vetäisi sisuksiinsa näppärästi kaiken sen sälän, mitä päivittäin mukanani kuljetan, sinne jopa saattaisi mahtua neuletyöni, jotka nyt matkaavat mukanani erillisessä kangaskassissa. Ja kyllä, minä lukeudun niihin rasittaviin ihmisiin jotka julkisissa kulkuvälineissä sohivat kanssamatkustajia neulepuikoilla. Joku lukee, joku puhuu puhelimeen mutta minä neulon. Takaisin itse aiheeseen, itseäni ilahduttaa laukussa vintagehenkisen muotoilun ohella olkahihna, laukku ilman olkahihnaa on kuin no, laukku ilman olkahihnaa, olkahihna on siis eräs tärkeimmistä kriteereistä valitessani jokapäiväiseen käyttöön päätyvää laukkua!

Jos olisin oikein, oikein rikas, en voisi vastustaa maailman epäkäytännöllisintä laukkua, joka myös kirjekuorilaukkuna tunnetaan. Mutta ehkä noin namua laukkua kantaisikin ilomielin, olkoonkin sen mukana kuljettaminen yhtä tuskaa ihmiselle, jonka mielestä laukku ilman olkahihnaa ei ole lähestulkoon laukku lainkaan. Selkeä ja pelkistetty muoto, joka kuitenkin on kallellaan 70-luvun suuntaan sopisi aivan varmasti kaikkien astetta fiinimpien vaatteideni seuraan, eritoten viihtyen farkkujen, kesäisten sandaalien ja 70-lukulaisten aurinkolasien kanssa-toki unohtamatta jotain kepeää ja kesäistä yläosaa! Laukku myös näyttää tarpeeksi jämäkältä, itse en niinkään ole löysien, taiteltavien ja rutistettavien kirjekuorilaukkujen ylin ystävä. Napakkaa sen olla pittää!

Kuvat Idun's Apple sivustolta, Swedish Hasbeensin omassa verkkokaupassa on lisää värivalikoimaa kirjekuorilaukkujen osalta joka on tavallaan huono asia, sillä miten minä, joka en vieläkään ole päättänyt minkä väriset jodhpurnilkkurit haluaisin, osaisin sitten päättää, minkä värinen kirjekuorilaukun tulisi olla-täytynee varmaan lauantaina laittaa lotto vetämään!

2 Kommentit

 1. Mulla on vähän sama juttu, etten ole mikään laukkuihminen. Käytän yleensä aina samaa perusmustaa laukkua hajoamispisteeseen saakka, kunnes ostan uuden perusmustan laukun sen tilalle... Aika tylsää!

  Tuo punainen laukku olisi kyllä oikea ihanuus. Pitäisiköhän munkin alkaa harkita muutosta tähän laukkutapaani... Nimittäin meni juuri edellinen musta laukku rikki. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo ja kaikista ankeinta on se, kun se luottolaukku kuluu ns. puhki ja täytyy etsiä uusi tilalle :T juuri siksi olisikin kiva, että olisi joku toinen yksilö, niin laukut saisivat välillä levätä! Punainen laukku olisi kyllä niin hieno ja olihan noita muissakin väreissä :) Mutta ainakin itseäni juuri nyt houkuttaisi tuo punainen!

   Poista

Lähetä kommentti

Follow