In this Light

Kauneusblogi

Luku 198.kuvat täältä


En ole yleensä niin sanotusti syttynyt H&M:n ja huippumuotitalojen yhteistyömallistoista, ostokseni on rajoittunut yhteen ainokaiseen Sonia Rykielin neulemekkoon, joka tosin on päätynyt kirpputorikasaan pinkeytensä ansiosta. Commes des garcons-mallisto aiheutti aikoinaan ihastusta, mutta epävakaassa työtilanteessa en uskaltanut hassata rahojani vaatteisiin, jotka maksoivat enemmän kuin kirppikseltä haalitut muutaman euron löydöt. Versace ei puhutellut minua lainkaan, mutta kuullessani seuraavasta yhteistyöstä olin varovaisen innostunut, vaikka Marni muotitalona ei ollutkaan itselleni sieltä tutuimmasta päästä.

Ja eipä kyllä tarvinnut pettyä, kuvista löytyvät kyseisen yhteistyömalliston suosikkini. Eritoten asusteet herättävät ihastusta, 60- ja 70-luvun tyyliä huokuvat rannekorut ovat yksinkertaisuudessaan upeita! Eikä vaatteidenkaan suhteen metsään mennä, silkkipusero sopisi niin farkkujeni kuin kaikkien shortsieni uudeksi parhaaksi kaveriksi. Uimapuvussa kelpaisi kesällä polskutella eikä riikinkukonsulista inspiraationsa imenyt mekko olisi paha lisä värien ja kuosien puolesta boheemimpaan päin kehittyvässä vaatekaapissani. Silkkishortseista en taas tiedä, ovatko ne liikaa jopa minulle joka kuitenkin vannoo shortsien nimeen, mutta ainakin kuvassa ne näyttävät hyvältä. Nyt vain maaliskuun kahdeksannetta odottamaan!

6 Kommentit

 1. Oi että! Voin myös sanoa samaa että kerrankin jotain oikeasti mielenkiintoista näiden yhteistyömallistojen suhteen, miten en ole kuullut tästä aiemmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan :) ja tuo koko mallisto on kyllä niin hieno, tykkäsin myös paljon niistä miesten jutuistakin!

   Poista
 2. Mun suosikki näistä yhteistyömallistoista on ehdottomasti ollut se viimekertainen Versace. Se oli niin täynnä överirumuutta, että ihan silmiä häikäisi. Mutta tääkin näyttää todella kivalta. Erityisesti tykkään noista kuoseista. Tulee juuri sopivasti mieleen mummolan verhot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua taas siinä Versacessa ja monessa muussa on ehkä eniten häirinnyt se, että ne ovat olleet jotenkin niin juhlapainotteisia..näitä vaatteita taas voisi kuvitella käyttävänsä ihan joka päivä :D Ja mummolan verhomaisuitta havaittavissa, ja esim. tuo uikkarin kuosi näyttää ihan silmiltä :D

   Poista
 3. Olipa paljon kivoja juttuja! Johonkin mekkoon vois harkita hyvin törsäävänsä jos sattuu olemaan oikeeseen aikaan hoodeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan, että jos ei tuolloin 8.3. pääse aamulla henkalle, kandee olla nettikaupassa salamannopein liipaisinsormin, tosin eihän sitä tiedä, voi olla etteivät ihmiset innostu tuosta lain :D

   Poista

Lähetä kommentti

Follow