In this Light

Kauneusblogi

Luku 199.

talvi1

talvi2

talvi3


Tämän talven parhaimpiin ostoksiin ovat kuuluneet Töysän kenkätehtaan jatsarit sekä tsekkiarmeijan vanha parkatakki. Vaikka kengät ovatkin malliltaan lähinnä kohlot metsurinsaappaat, jotka ovat kaiken hyvän päälle pari kokoa itselleni liian isot, ovat ne silti mahtavat, nämä jalassa on kelvannut lompsia vaikka edessä olisi millaiset luminietokset! Arvostan myös helppoutta, nämä sujahtavat niin näppärästi jalkaan verrattuna pitkävartisiin prätkäsaappaisiini, joita saa hampaat irvessä kiskoa. Ja hei, jos omalla isällä on samanlaiset kengät, ei minun mielestäni mennä pahasti metsään.

Toki mitkään ihmeitä tekevät jokasäänsaappaat nämä eivät ole, kosteus tunkeutuu ajan myötä saumoista läpi, mutta en halua pilata näitä kenkiä myöskään liiallisella rasvaamisella ja puunaamisella, uskokaa tai älkää niinkin voi tapahtua-toisaalta ehkä kyseessä on enemmänkin rasvaustekniikka joka todennäköisesti on minulla vielä vähän hakusessa. Mutta jotenkin uskon, että nämä kengät vain kaunistuvat, mitä enemmän saavat ajan patinaa pintaansa!

8 Kommentit

 1. Kengät näyttää edelleenkin tosi upeille! Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nää on kyllä maihareiden ohella mun suosikkikengät, ainakin tällaisista arkisimmista yksilöistä :)

   Poista
 2. Mistä tollaiset jatsarit voi hankkia??? Ihan megahienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omani ostin Varustelekasta, mutta myös http://www.lappshoe.com/ myy näitä ja muistaakseni hinta tais olla vähän edullisempi! Mutta itse ehdotan ens kesäksi ostosreissua Tuuriin, tuo Töydä kun on ihan siinä vieressä :D

   Poista
 3. Ja miten te olette Annen kanssa fiksanneet nämä kommentointikentät näin???

  Nooran kyselytunti ;-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, mulla tää päivittyi automaattisesti tällaiseksi..:D vaikuttaisiko se, että muutat kommenttikentän toiseksi ja sit takaisin tällaiseksi ( kun sullahan oli muistaakseni samanlainen kommenttiboksi, kuin mitä mulla?)

   Poista
 4. Mun on ehkä pak-ko käydä vielä Tuurissa tämän kevään aikana. Apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan Tuurin matkaa suunnittelemaan! Vaikka esim. Keskinen kuulostaa aika ei-trendikkäältä ostospaikalta, on se mun mielestä sympaattinen, ehkä siihen liittyy tiettyä sellaista nostalgiaa ja camp-henkeä, että sille on paikka mun sydämessä :D

   Poista

Lähetä kommentti

Follow