In this Light

Kauneusblogi

Luku 203.

matto1copy

matto2copy

Operaatio eteisen sisustaminen on ottanut toisen askeleen eteenpäin, nimittäin matto tuli taloon! Eikä mikä tahansa, vaan Pappelinan musta-valkoraidallinen Bob ( tosin, Twin Peaksin suurena rakastajana en tiedä, kuinka hyvä asia on se, että Bob saapuu taloon oikein on...)! Vaikka olin etukäteen vakuuttunut maton laadukkuudesta, yllätyin iloisesti ja sain karistaa viimeisetkin skeptisyyden muruset harteiltani kun avasin mattopaketin. Tätä ei nimittäin uskoisi missään tapauksessa muovimatoksi, niin ihanan pehmeä se on! Olen myös kiitollinen matosta, jota imuri ei nielaise kitusiinsa, sen verran paksu ja jämäkkä tapaus on kysymyksessä. Aion tulevaisuudessa adoptoida toisenkin Bobin kotiimme, mattojen suhteen kannattaa panostaa laatuun, olen sen joutunut kantapään kautta oppimaan. Toinen Bob sijoittuisi keittiöön, keittiö suorastaan vaatii samanlaisen maton, tosin neliön muotoisena. Ja vinkiksi, Hämeenlinnalainen verkkokauppa nimeltään Muutoskauppa tarjosi markkinoiden edukkaimmat Pappelinat, tai ainakin omien tutkimusteni perusteella.

Muut kuvassa vilahtavat asiat ovatkin 50-/60-luvun lipasto, nahkasalkku jossa säilytän pieniä laukkuja, lempikengät, jatsareiden kenkälaatikko joka on valitettavasti lötköytensä puolesta matkalla pahvinkeräysastiaan sekä tämän kodin vanhin mööpeli, armeijan vanha ammuslaatikko(?), joka on ostettu eurolla(!!) Hämeenlinnan kasarmin armeijakaupasta vuonna 2005. Se kätkee sisälleen skeittaamisessa tarvittavia suojavälineitä, mitään muuta sinne ei taidakaan epäkäytännöllisen, ammuksille suunnitellun sisämuotonsa ansiosta mahtua. Ja vilahtaa kuvassa myös kehykset, jotka odottavat jotain kehystettävää, sitten joskus kenties.

7 Kommentit

 1. Ihana toi loota! Ja kiitos mattokauppavinkistä. Yksi kaveri tiedusteli multa kerran, tietäisinkö hyvää ja nyt voin linkittää sille ton.:)

  VastaaPoista
 2. Tosin siis kandee korjata toi linkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjattu! Ja voin kyllä suositella noita mattoja, siinä meidän matossa ei ees näy lika ja pöly, meillä oli kerran H&M:n Home-mallistosta hankitut matot ja voin sanoa, ei ikinä! Ne oli kuin jättimäiset kaitaliinat ja mustina lika niistä näkyi varmaan avaruuteen :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin kyllä on, olen kyllä tyytyväinen että ostin maton :)

   Poista
 4. AI ETTÄ OLENKO KATEELLINEN TOSTA ARKUSTA?!?! Jösses! ♥ Tollasta armyboksia oon metsästänyt ikuisuuden, sydän vuosi verta kun kuulin, että kaverin vanhalla työpaikalla niitä roudattiin roskiin (vuosia sitten), kun ei ollut käyttöä.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt ainakin tiedän, kenelle arkkua tarjoan, jos se jostain syystä joskus ei enää mahdu elämäämme :) Tuo on kyllä ollut löytö, tosin se sisusta vaatisi jonkinmoista fiksausta. Mutta mä pidän peukkuja, että löytäisit oman army-arkkusi!

   Ja voi ei, se on niin harmi, ettei ihmisillä ilmeisesti riitä aika tai viitseliäisyys kierrätykseen, uskoisin että niillekin arkuille olisi ottajia löytynyt!

   Poista

Lähetä kommentti

Follow