In this Light

Kauneusblogi

Luku 233.

kanebo1copy kanebo2copy yb3copy yb4copy bb9copy bb5copy


Kirjoittelinkin jo aiemmin Estee Lauderin bb-voiteesta sekä Sensain sävygeelistä, nyt saatte sitten nähdä, miltä moiset aineet näyttävät allekirjoittaneen pärstässä. Lisäksi villinä hevosena kuvissa seikkailee Youngbloodin mineraalimeikkipohjalla tehty meikki. Ensimmäisessä kahdessa kuvassa olen sutinut naamaan ainoastaan Sensain sävygeeliä ja sen kyllä huomaa. Kaikessa itsekriittisyydessä mietin, viitsinkö julkaista noinkin edustavia kuvia, mutta päätin sitten että paskat, eihän kukaan muuten näkisi, kuinka paljon meikkipohjalla pystyy fuskaamaan. Mutta lähtökohta on siis lievästi couperosasta kärsivä, lievän aikuisiän aknen ( no joo, nyt kyllä liioittelen mutta näkisittepä naamani juuri nyt!) myllertämä iho. Värigeeli ei oikeastaan tee mitään muuta, kuin tasoittaa ihan vähän ihon sävyä sekä tuo tervettä väriä ja hehkua. Se sopii niille päiville, jolloin jostain syystä ihon pikku kauneusvirheiden näkyminen ei haittaa.

Seuraavissa kaksissa kuvissa olen sutinut kyseisen värigeelin päälle Youngbloodin mineraalipohjan. Minulla on aiempia, hyviä kokemuksia mineraalimeikeistä mutta sopivan sävyisen pohjan löytäminen on ollut haastavaa. Olen aiemmin käyttänyt Everyday Mineralsin pohjia, mutta nyt kiinnostuttuani Youngblood meikkisarjasta päätin katsoa, josko sieltä löytyisi sopiva sävy. Ja niinhän se löytyi-tai ainakin kuvittelen niin! Ja eron kyllä huomaa ensimmäisiin kuviin, iho on selvästi tasaisempi mutta ei kuitenkaan ylipaklattu.

Kahdessa viimeisessä kuvassa olen levittänyt kasvoilleni Estee Lauderin bb-voidetta, sitä ennen olen sipaissut poskille Sensain värigeeliä sekä levittänyt sen myös kaulalle. Jos rehellisiä ollaan, en nyt kuvien perusteella kykene sanomaan, mikä on ero Youngbloodin mineraalipohjaan verrattuna-vaikka yritin pitää kuvausolosuhteet hyvin samoina. Tällä ei kuitenkaan saa niin peittävää jälkeä aikaan, kuin mineraalipohjalla ja tämä on myös eri sävyinen.

Mutta yhtä kaikki, tykkään oikeastaan kaikista "meikkipohjista", Sensaistakin vaikka mitään peittävää jälkeä sillä ei aikaan saa. Mutta ei aina tarvitse näyttääkään niin täydelliseltä! Youngbloodin pohjassa tykkään sen hehkusta, Everyday Mineralsilta minulla olikin se kaikista mattaisin pohja käytössä ja tämä on siihen verrattuna kivaa vaihtelua. Bb-voide on taas kovassa käytössä niinä päivinä, kun liikkeelle täytyy lähteä kiireessä ( lue: työaamuina ). Molemmat peittävämmät pohjat ovat säilyneet suhteellisen inhimillisen näköisinä koko päivän, tosin koska oma ihoni on kiiltelyyn taipuvainen, olen saattanut joutua sutimaan mineraalipohjaa myöhemmin päivällä lisää tai bb-voiteen suhteen ennakoinut ja puuteroinut ne kriittisimmät kohdat jo meikkiä maalatessani. Bb-voide on tosin saattanut olla osasyynä ihon osittaiseen kuivumiseen, olenkin nyt kevyesti sipaissut kosteusvoidetta kasvoille ennen bb:n levittämistä. Mutta kuten aiemmin kirjoitinkin, mielestäni se vähän sotii tuotteen ideaa vastaan. Toisaalta, eipä minulla varmaan koskaan ole ollut yhtä hyvää meikkivoidetta, joksi tuotteen nyt siis suosiolla luokittelen ja voi olla, että tämä tulee kesällä olemaan aika unelmatuote ilman mitään alusrasvoja!

0 Kommentit

Follow