In this Light

Kauneusblogi

Luku 236.

261.712copy 263.712copy 264.712copy

Tämän kesän huolettomimmat vaatteet ovat Month of Sundaysin silkkitoppi, H&M:n miesten puolelta ostettu olkihattu, Saanan ja Ollin kangaskassi, Vagabondin sandaalit sekä ihan mitkä tahansa farkut. Sillä shortseissa ei näemmä tarkene, ainakaan ilman sataa denieriä. Itse jouduin juhannusaattona kiskomaan hyvissä ajoin villatakin päälle ja keskellä yötä kotiin tassuteltiin villasukan tapaiset kenkiin survottuna.

Vaikka voisi yleisesti ottaen ajatella, ettei kirppiksiltä löydy istuvia ja samalla mielenkiintoisia farkkuja, ovat omat pöksyni juurikin sieltä, kirppikseltä siis. Jos nyt oikein muistan, olen ostanut ne vuonna 2009. Harmi vaan farkut alkavat tulla tiensä päähän vetoketjun sekä napin osalta johtuen osittain siitä, että sen synkimmän ajan vuodesta nämä ovat minulle auttamatta vähän liian naftit aiheuttaen hiertymiä lonkkaluihin. Voisin muuten nimetä nämä täydellisiksi farkuiksi, jos siis kiinnityssysteemit olisivat täydessä iskussa ja jos nämä eivät olisi näin matalalanteiset. Vetoketjun vaihtaminen, vaikkakin on hankalaa ja ajatustasoltaan sitä ompeluhommien alinta kastia, ei nyt kuitenkaan ole se mahdottomin tehtävä mutta entä sitten sen napin vaihtaminen, jos siis nappi on samalla saanut kankaan haurastumaan napin ympäriltä?

4 Kommentit

 1. Tässäpä täydellinen asu, jonka voisin kopioida jokaista osaa (paitsi sitä vetoketjua ja nappia lukuunottamatta) myöten. Oi, oi, oi! Paitsi uskaltaisinkohan vilauttaa napaa, no miksi en, kun noin hieno toppi! Olet ihana, Salka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihana Ada! Joo huonosti toimivia nappeja ja vateskoja ei kannata kopioida, mutta farkut ja ohut toppi on kyllä muuten mainio klassikkoyhdistelmä :) Ja ei se napa tuolta paljoa vilku :D

   Poista
 2. Jos farkkujen kangas on vain ehjää muuten, suosittelen ehdottomasti vaihtamaan vetskan ja napin, sillä täydellisiä housuja on harvassa!Itse oon tehnyt niin, että irrotan varovasti vanhan napin, jos kankaaseen jää reikä, oon paikannut sen samanoloisella kangastilkulla, jonka oon sitten tikannut tiheästi kiinni farkkuun. Jos reikä ei ole iso, voi siihen kohtaa laittaa useamman tukikangastilkun, jotka tikkaa vielä kiinni kankaaseen. Sitten vaan uusi nappi tilalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos tosi paljon tsempistä, itselläni on ollut vähän hämärän peitossa, miten tuo kannattaisi tehdä mutta sun ohej on hyvin looginen ( ja laitan toteutukseen, kun vaan sisuunnun joku päivä ja otan asiakseni housujen korjaamisen!)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow