In this Light

Kauneusblogi

Luku 255.

pokat7copy pokat3copy pokat4copy


Kävin eilen kotiin tullessani seuraavanlaisen keskustelun;

sanoin elämänkumppanilleni hei katso, tällaiset on mun uudet lasit! Seurasi pitkä hiljaisuus, jonka välillä rikkoi tivaukseni elämäni tärkeimpiin ihmisiin kuuluvan henkilön mielipiteestä. Vihdoin ja viimein hän sai sanotuksi, no onhan noi aika pliisut verrattuna edellisiin. Että sellaista.

Mutta itse olen uusiin laseihini suorastaan rakastunut! Löysin ne vähän kuin varkain, ajatus toisista laseista oli kyllä kutkuttanut mutta en olisi uskonut, kuinka helppoa se loppujen lopuksi olisikaan. Siis löytää täysin omat kriteerit täyttävät kehykset, näiden väri sekä muoto on juuri sitä, mistä olen unelmoinut. Edellisiä laseja kun vatvoin vaikka kuinka monta päivää ja siitä kokemuksesta jäi lähinnä mieleen, kuinka hankalaa sopivien kehyksien löytäminen on. Päätin siis toimia, ettei vaan kävisi vanhanaikaisesti ja jahkailisin materiani ohi.

Edelliset lasit ovat yhä edelleen pätevät, mutta siirryttyäni lähes täysin piilaritytöstä nörttitytöksi, ajatus toisista laseista kiehtoi. Ovathan nämä asuste! Jos oikein lokeroidaan, edelliset lasit ovat hipsterteinin lasit, näiden taas ollessa aikuishipsterilasien. Kun astun bussiin nämä lasit kasvoilla, kuski ei todennäköisesti kysy, haluanko ostaa lastenlipun. Tupakka- ja alkoholiostoksilla minulta ei välttämättä kysytä papereita. Kukaan minun kanssani ei välttämättä hetken juttelun päätteeksi kysy ja totea, että niin, taidat olla seitsemäntoista-kaksikymmentäkaksivuotias siis ei voi olla totta että olet kohta kaksikymmentäyhdeksänvuotias omg!

Kehykset ovat Lexingtonin, minulle tuli täytenä yllätyksenä että merkiltä löytyy myös kehyksiä. Merkin kehyksissä on parasta samanaikainen ajattomuus mutta silti niin ajan hermossa oleminen, unisex-meininkiä unohtamatta. Itse tykästyin useampiinkin kehyksiin kyseiseltä merkiltä mutta niin se vain meni, että se ensimmäinen totaalisen polvien notkahduksen aiheuttanut malli oli se, mihin päädyin. On näissä uusissa laseissa yksi huonokin puoli, kuinkahan vaan maltan käyttää aiempia lasejani?

2 Kommentit

  1. Ihanat, sopii sulle aivan täydellisesti ! ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kaunis, olen itsekin sitä mieltä että nämä lasit ovat nappiostos :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow