In this Light

Kauneusblogi

Luku 258.

rasvatcopy

Ne, jotka ovat kyllästyneet Yves Rocheria koskeviin blogikirjoituksiin, voivat lopettaa tämän postauksen lukemisen tähän. Niitä, jotka uteliaisuuttaan kuitenkin jatkavat lukemista, voin lohduttaa sen verran, että kuvassa näkyvät tuotteet on maksettu bloggaajan oman, sangen laihan rahapussin uumenista löytyneellä valuutalla, ne eivät ole Yveksen bloggaajatestiryhmälleen lähettämiä.

Ostin tuossa taannoin kokeeksi Yveksen Hamamelis-dödön ja myönnän, suhtauduin vakiintuneena Rexonatyttönä siihen vähän skeptisesti. Mutta mitä vielä, dödö osoittautui mainioksi, se ei ärsytä kainaloitani kuten markkinoiden toiseksi johtava antiperspirantti, josta sain alkuunsa kunnon finnejä kainaloihin. Ja ajatus siitä, että sivelisin yötä vasten suihkun jälkeen dödöä kainaloihin tuntui loppujen lopuksi sotivan kauneudenhoitorituaalejani vastaan, jos voin viettää päivässä sen 6-9 tuntia ilman dödöä, käytän sen ehdottomasti hyväkseni. On ihan hyvä antaa kainaloiden tuulettua, sanon ma!

Dödö on siis toiminut moitteettomasti, ainoastaan muutamina tuskanhikisinä hetkinä olen aistinut sen tehon käyvän heikolla, tosin tuskanhikeä ei varmaan pidättele yksikään dödö. Mutta tiedättekös, mikä dödössä on parasta? Se kuuluu tuoteperheeseen, jonka kaikki tuotteet tuoksuvat aivan ihanalta!

Ennen suihkusaippuan ja kropparasvan hankkimista haistelin aina silloin tällöin salaa kainaloitani, johtuen siis siitä, että dödössä on aivan ihana raikas ja vihreä tuoksu ( ei siis siitä, että olisin tarkastanut onko dödö pettänyt). Ja kuinka riemastuinkaan tajutessani, että voin jatkaa tuoksun fiilistelyä suihkussa sekä kroppaa rasvatessa! Minusta kaikkien dödövalmistajien pitäisi lanseerata dödön tuoksuinen suihkusaippua sekä kropparasva, se vähentäisi huomattavasti tuoksujen sekasinfoniaa kun voisi valita saman tuoksuiset kropanhoitotuotteet.

Tuotteissa ehdottomasti parasta onkin tuoksu, suihkusaippua kyllä hoitaa hommansa ihan mainiosti, mutta esim. Avenelta olen käyttänyt paljon kosteuttavampaa kropparasvaa. Kropparasva aiheuttikin aluksi harmaita hiuksia, sain muutamana iltana siitä jonkinlaisen allergisen reaktion, kasvot lehahtivat punaisiksi ja vartaloakin pisteli. Kolmantena päivänä kroppa ilmeisesti tottui tuotteeseen, sillä punoitus ja pistely jäivät pois. Hassua. Tuotteissa ihmetystä myös herättää niiden sisältämä alkoholi, sitä löytyi ihan jokaisesta, tosin inci-listalla viimeisimpinä raaka-aineina mutta silti! Tuotteet ovat kuitenkin tarkoitettu herkälle iholle, enkä koe ihoni olevan sieltä herkimmästä päästä, joten mietinkin miten tuotteet käyttäytyvät jonkun todella herkkähipiäisen iholla?

Mutta muuten olen tuotteista tykännyt, nämä ovat ihan mukava pienen/keskiverto budjetin vartalonhoitotuotesarja, dödö ja suihkusaippua ovatkin suosikkini, kropparasva nousisi sellaiseksi jos olisi vielä enemmän kosteuttavampi. Itse suosittelisin tuotteita alumiini-ja alkoholikammottomille ihmisille, joilla on suhteellisen normaali iho ja jotka eivät odota, että kropparasva loihtii silkkistäkin silkkisimmän ihon. Pieni varoituksen sana, tuotteiden tuoksu on kyllä niin koukuttava, että itse taisin kyllä jäädä näihin koukkuun!

2 Kommentit

  1. Kiva kuulla että Yves Rocherilta löytyy lempparituotteita. En ole sitten 90-luvun asioinut liikkeessä. Ehkä pitäisi sillä sieltä tuntuu moni löytävän vaikka mitä kivaa.

    VastaaPoista
  2. Yves Rocher on mun mielestä nostanut imagoaan :) Ja mun mielestä sieltä saa hyviä vartalonhoitotuotteita, niissä on hyvä hinta-laatusuhde ja monesti siellä tuntuu olevan jotain alekampanjaa menossa, nuo vartalonhoitotuotteet oli siellä par'aikaa 50 % alessa :) Kannattaa siis piipahtaa joskus siellä myymälässä!:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow