In this Light

Kauneusblogi

Luku 260.

233.812copy 232.812copy

Jonain päivinä sitä vain yksinkertaisesti tekee mieli pukea ylleen ne kaikista kauhtuneimmat ja resaisimmat farkut. Nämä farkut ovat aikoinaan löydetty kirppikseltä, vuonna 2004. Heti samana iltana ne päätyivät ylleni, lähtiessämme kaveriporukalla viettämään tavallista opiskelijakeskiviikkoiltaa. Ja siitä asti ne ovat olleet oleellinen osa elämääni, nämä farkut jalassa on niin festaroitu, tehty töitä kuin matkusteltu ympäri maailmaa, riidelty ja rakastettu. Rapsuteltu ystävien kilejä, rempattu kotia. Opeteltu skeittaamaan, käyty marjassa. Siinä samassa ne ovat hiutuneet hiutumistaan, sitä mukaa kun ompelen niihin paikkoja, repeää kangas paikan vierestä. Mutta roskiin en näitä ikinä suostu laittamaan, mielummin verhoan farkut ylt'ympäriinsä paikoilla, kuin luopuisin vallan.

5 Kommentit

 1. Vähät farkuista, mut törkeen hieno tyyny!! Vieläköhän Tiimarista sais halvalla räsymattoja, kuten monia vuosia sitten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mulla ois kaks ylimääräistä mattoa, joista ajattelin tehdä toisen tyynyn, mutta luultavasti pitäydynkin vaan tossa yhdessä. Voisin olla kiinnostunut myymään ne? Ne on just tollasia minejä, joista saisi näppärästi tyynyn duunattua :)

   Poista
  2. Parempi varmaan, etten osta nurkkiin pyörimään, kun tiedät, miten aikaansaava olen. (lue: en ole). On se minuuttimekkokin vielä viimeistelemättä...;)

   Poista
 2. Ekasta kuvasta tuli ihan aladdin-fiboja :) Oon Annen kans samaa mieltä, huippuihana tyyny!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää tyyny on kyllä ihana, värit täydelliset ja sillä on mukava istua :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow