In this Light

Kauneusblogi

Luku 265.
Eksyin tuossa taannoin pitkästä, pitkästä aikaa Acnen nettisivuille. Poistuin sieltä hyvin, hyvin inspiroituneena. Kuinka joku mallisto voikin kolahtaa ja noin lujaa! Acnen nettisivuilla vierailu saattoi tuoda Veikkaukselle uuden asiakkaan, jos Veikkaus ei jostain syystä tue törkeän kalliita verkkokauppaostoksiani, niin minä sentään tuen urheilua, kulttuuria, vähävaraisia ja niitä, jotka saattavat onnistua tekemään Veikkauksen sponsoroimia verkkokauppaostoksia. Jos nyt ei kuiteskaan.

Toisaalta, inspiraatio on ilmaista ja näihin kuvissa näkyviin asuihin elementit jo lähestulkoon löytyvät vaatekaapistani ja onhan ompelukone keksitty jaja.. Tuota takin ompelemista ainakin aion yrittää, samoin voisin muokata eräästä korkeavyötäröisestä, ihanan ehtakeltaisenvihreästä hameesta version, joka asettuu lanteille! Ja on törkeän mini, täydellistä kotihameainetta siis tiedossa.

Mallisto yllätti minut iloisesti, mutta tällaiset simppelit perusjutut twistattuna ovatkin mieleeni. Rakastan tuota futuristista otetta, joka kuitenkin on velkaa niin 60- kuin 90-luvuille, ollen silti freesi ja niin tätä päivää. Parhautta, sanon ma.


kuvat, www.acnestudios.com

2 Kommentit

  1. Samaa mieltä! Peruspilareita paranneltuina versioina. Voisi viikonloppuna ottaa ompelukoneen kauniiseen käteen ja aloittaa muutamia juttuja, jotka ovat olleet mielessä ikuisuuden.. kuten korkeavyötäröiset pöksyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ja näyttävät kyllä niin ihanan freeseiltä! Mä sain jo aikaiseksi silputtua yhden vanhan hameen, saa vaan nähdä silppusinkohan sen liian innokkaasti..:D

      Poista

Lähetä kommentti

Follow