In this Light

Kauneusblogi

Luku 268.Olen vihdoin ja viimein löytänyt salaisen aseeni taistelussa aikuisiän aknea vastaan, se on Korresin pomegranatevoide! ( Ja kyllä, termi akne on totaalisen liioiteltu omassa tapauksessani, mutta jos olisimme Amerikassa, niin silloin ei.) Tämä on oikeasti tehokasta tavaraa, kun illalla on rasvannut naamansa tällä rasvalla, aamulla peiliin katsottaessa näpyt ovat näyttäneet vähentyneen. Ja tämä siis päivän käytön jälkeen! Seuraavina päivinä tosin finniongelma näytti taas puskevan esiin, mutta niin on kohdallani käynyt aiemminkin, ikäänkuin rasva houkuttelisi finnit esiin piiloistaan ja sitten pääsisi hyökkäämään niitä paskiaisia vastaan.

Olen käyttänyt voidetta nyt noin parisen viikkoa ja ero entiseen on suuri, ne alussa esiinhoukutellut epäpuhtaudet ovat enää historiaa vaan. En sitten tiedä, onko suurin vaikutus ollut tämän rasvan finnejä nitistävällä vaikutuksella vai sillä, että rasva on mm. mineraaliöljytön, silikooniton, parabeeniton ja mitä näitä kaikkia "kosmetiikkapahiksia" nyt oikein onkaan. Vaikka kyseiset ainesosat ovat turvallisia ja hyväksi havaittuja, voi olla että juuri minun ihoni ei tule niiden kanssa toimeen. Toisaalta, olen myös lähiaikoina vaihtanut ihonhoitotuotteita uusiin tuttavuuksiin, veikkaan mm. aiemman kasvoveden olleen loppujen lopuksi epäsopivan iholleni. Ihonhoito on kuitenkin kokonaisuus, yhden hyvän tuotteen vaikutuksen voi kääntää päälaelleen yksi epäsopiva tuote.

Jos rasvasta jotain huonoa pitää sanoa, se on ehdottomasti pakkaus. Pakkaus on kylläkin kaunis, tykkään muutenkin Korresin designista todella, todella paljon, mutta mielummin ottaisin naamarasvat tuubimuodossa, ihan hygieniasyistä. Käytän tunnollisesti spaattelia mutta se tietty huolettomuus on rasvaustapahtumasta pois, kun sitä spaattelia saa olla pesemässä ennen rasvapurkkiin upottamista. Spaatteli myös aiheuttaa annosteluongelmia, en ole varmaan vielä kertaakaan onnistunut koukkaisemaan sopivaa kerta-annosta. Itseäni rasva myös vähän kuumottaa, mutta voisin veikata sen olevan sellaista kuumotusta, joka liittyy kasvojen verenkierron vilkastumiseen, en tässä tapauksessa usko reaktion olevan ärsytyksestä tai allergiasta johtuva. Talvikäyttöön rasva on ehkä liian heppoista, tosin se selviää vasta käytössä, muistaisin kyllä yhden pakkastalven käyttäneeni Dermalogican sekaiholle tarkoitettua geelivoidetta eikä se naama mihinkään tippunut. Tämä voide on siis tarkoitettu öljyiselle ja/tai sekaiholle.

Joka tapauksessa, ihoni voi tällä hetkellä kauniisti ja osaan olla siitä onnellinen, tätä rasvaa tulen ehdottomasti ostamaan uudelleen! Olen tosiaankin käyttänyt rasvaa vasta parisen viikkoa, mutta olen jo ihan täysin myyty tälle, jos jostain syystä rakkauteemme syntyy ryppy, lupaan siitä raportoida.2 Kommentit

 1. Oi, kuulostaapa hyvälle! Omat kasvoni eivät nykyään kestä meikittömänä päivänvaloa lainkaan. Saapa nähdä selviänkö tästä aknesta ikinä. Vaihdoin siis e-pillerit ja huonosti kävi. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso höh :( Saako kysyä, vaihdoitko sellaisiin vähemmän hormonia sisältäviin? Itsellä on käytössä sellainen vähähormoninen laastari, toivon todellakin että jos joskus niiden käytön lopetan, ettei iho villiinny ja etten saa mitään migreeniä! Tosin, olettaisin että vähähormoniset ehkäisysysteemit olisivat niitä, jotka eivät vaikuta ihon kuntoon mitenkään radikaalisti..

   Mutta jos vaan ehdit siellä Nykissä käydä kosmeostoksilla, niin voin suositella tätä rasvaa! Mun sellaiset keväästä tai kesästä asti kiusanneet ohimonäpyt ovat kadonneet tyystin!

   Ja yks vaihtoehto on myös se, että jos olet siirtynyt luonnonkosmetiikkaan, niin se iho myös voi työntää ulos epäpuhtauksia, mulla ainakin kävi tän kanssa juuri niin. Mutta senkin kyllä pitäisi kaiketi parissa viikossa tasaantua?? Ja sullahan on se luonnonkosmetiikka ollut jo tovin käytössä, jos siis oikein muistan?

   Poista

Lähetä kommentti

Follow