In this Light

Kauneusblogi

Luku 270.

IMG_5373 IMG_5403 IMG_5396 IMG_5409 IMG_5427


Kävin tänään pitkästä aikaa shoppailemassa. En ostoksilla, vaan nimenomaan shoppailemassa, jos kaupoista löytyisi jotain ihanan spontaania. Shoppailureissuni typistyi ostosreissuksi, vaatekaupoista ei löytynyt ihania spontaaniuksia ja ostin sitten ainoastaan tarpeeseen tulevaa kosmetiikkaa.

En sitten tiedä, johtuiko laiha shoppailusaldoni kengistä, jotka parin tunnin jälkeen olisin voinut ottaa vallan pois jalasta. Viime talvena Biancon alesta kahdellakympillä löydetyt kultapaljettikengät todistavat moni kakku päältä kaunis-sanonnan niin todeksi, nämä ovat tehty istumista, ei kävelyä varten.

Vaan jos kengät eivät ihan täytä niille annettua funtiota, on jakku sen sijaan täysin ässä! Se on nyt pari vuotta odottanut tulemistaan vaatekaapissani ja jos totta puhutaan, en edes ollut muistaa tämän yksilön olemassa oloa. Olen kuitenkin viime aikoina ihastellut löysiä, miesten vaatetuksesta leikkauksensa lainanneita takkeja ja tiedättekös mitä, tämä jakku on vastaus siihen kaipuuseen! Jakku on villasekoitteinen kirppislöytö, kyllä ne parhaimmat takkilöydöt vaan tekee kirppiksiltä.

Nyt kun olen vihdoin ja viimein päässyt sinuksi löysää löysällä-silhuetin kanssa, en oikeastaan haluaisi pukeutua kuin löysiin vaatteisiin. Harmi vain tämän suosikki löllykkäpaidan elämänkaari alkaa olla tiensä päässä, löysin paidan helmasta muutamia pieniä reikiä. Hame sen sijaan akryylisekoitteisena kestänee ydinpommin räjähdyksenkin, harmi ettei hameen oikea myrkynvihreä sävy tule kuvissa esiin. Se on jo muutaman kerran löytänyt tiensä mukamas epämääräisenä kirppislöytönä takaisin kirppiskassiin mutta on kokenut viime hetken pelastuksen, en voi kuin onnitella itseäni siitä ratkaisusta sillä hameen väri on lumoava ja 60-luvun leikkaus iskee tällä hetkellä kuin häkä.

8 Kommentit

 1. Saanko nuolla sun kenkiä? Lääääääääääh.

  VastaaPoista
 2. Ai vitsi miten makee jakku! Tossa on just samaa henkeä kun mun talvitakissa, mä olen ihan hiljattain oppinut ymmärtämään suoran siluetin kertakaikkisen nerokkuuden.

  Ja tahon ryöstää tuon mahtavan mattotyynyn myös, oon jo suunnitellut vastaavaa viritystä omalle kotisohvalle selkänojatyynyjen muodossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin muuten onkin! Se sun talvitakki on niin upea, oi jos onnistuisi kirppikseltä bongaamaan saman henkisen, niin avot :) Suora siluetti kyllä on nerokas, kun vain löytää tarpeeksi ryhdikkäästä kankaasta tehtyjä suoria vaatteita, ainakin itse karsastan sellaisia suoria linjoja, jotka laskeutuvat hyvin. Vähän tönkköä sen olla pittää!

   Ja aivan varmasti räsytyynyt toimivat myös selkänojatyynyinä :) Mäkin ajattelin tehdä jotain pieniä räsytyynyjä, mutta saas nyt nähdä..räsymattolaukkukin on suunnitelmissa, piti jo kesällä tehdä mutta niinhän se vaan jäi..^_^

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Hei mulla on myös samanhenkinen talvitakki, noin vuosi sitten ostin Cubuksesta...tuo boyfriend-muoti on pysynyt pystyssä, eiköhän saman henkisiä takkeja saa tänä syksynä/talvena jostain :)

   Poista
 3. Nuo kengät on kyllä super kauniit, katselin niitä itsekkin mutten raaskinut ostaa (emme törmänneet alennusmyyneissä). Harmi etteivät ole mukavat! Asu on kyllä varsin onnistunut, kaikki toimii mutkattomasti, mutta ei liian itsestään selvästi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin päättänyt suosiolla jättää näiden kenkien bongaamisen aleihin, muistaakseni se ensimmäinen alehintakin sai mut olemaan ostamatta näitä, mutta mega-alehinta sitten taas antoi luvan kenkien ostolle :D Ja onneksi niin, sillä eivät kyllä ole mitkään kovin mukavat jalkaan :( Tosin, mun jalta on nyt ehkä tottuneetkin sellaisiin hyvin istuviin kenkiin, jolloin ne eivät jaksa huonosti istuvia sitten juuri yhtään :( Aiemmin tuli käveltyä ties millä, eivätkä jalat ehkä olleet niin nirsot :D

   Ja kiitos! Tykkään itsekin asusta, jakku toimiikin parhaiten, siis mun mielestä tuollaisen "pötkyläsiluetin" kanssa :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow