In this Light

Kauneusblogi

Luku 279.Ihan vain siltä varalta, jos ette vielä ole huomanneet maailman kaikkeuden parhaimman televisiosarjan olevan jälleen kerran esityskierroksella ( tosin, jos olette onnistuneet missaamaan ensimmäiset jaksot, ei sarjan pariin kannata palata enää tässä vaiheessa sillä olette silloin auttamatta pudoneet kärryiltä. Siinä tapauksessa lämpimästi suosittelen sarjan hankkimista tallennemuodossa). Salka sydän Twin Peaks, eilen, nyt ja ikuisesti.

Twin Peaks, Kutoselta lauantaisin kello 22.00 ja uusintana torstaisin kello 23.00.

Ps. Jos hankkisin tekstitatuoinnin, siinä olisi yllä oleva lause, ei siis Twin Peaks, Kutoselta lauantaisin kello 22.00 ja uusintana torstaisin kello 23.00 vaan tuo Fire, walk with me.

Pps. Olen harkinnut pyhiinvaellusmatkaa sarjan kuvauspaikoille. Mielummin saha, vesiputoukset ja moni muu mesta, kuin ne kuuluisat portaat ( vaikka kernaasti näkisin myös ne!).
2 Kommentit

  1. Me katsottiin puolison kanssa viime talvena Twin Peaksit kaverilta lainatulta dvd-boksilta melkoisena putkena. Aiemmin olin nähnyt vaan yksittäisiä jaksoja enkä niiden perusteella oikein tiennyt mitä odottaa. Mut oli todella koukuttava ja mieleenpainuva sarja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Twin Peaks on kyllä koukuttava! Mekin ollaan katsottu sarja samalla metodilla, tosin dvd-boksin sain veljeltäni aikoinaan synttärilahjaksi :) Nyt on ilo katsoa sarjaa uudelleen verkkaisella tahdilla ja huomata uusia ulottuvuuksia :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow