In this Light

Kauneusblogi

Luku 282.

normimeikki6 normimeikki9 normimeikki10 meikit

Saanen tarjota sen seitsemän sorttia meikkejä, joilla saa loihdittua kiireettöminä arkiaamuina astetta reteämmän meikin. Niinä kiireisinä aamuina naamaan suditaan nopeasti vähän väriä ja ripsiin tummuutta, mutta oikeastaan tykkään enemmän niistä aamuista, jolloin saa rauhassa meikata. Tämä kyseinen kattaus onkin muodostunut vakiosetikseni silloin, kun on aikaa, pienin variaatioin.

1. Kaikki lähtee naaman pohjustuksesta, eli siitä, että saa ihon huijattua edes jollain tavalla tasaiseksi. Palasin takaisin Korresin sävyttävän päivävoiteen pariin, huolimatta viha-rakkaussuhteestamme. Tämä voide on silloin mahtava, kun se suostuu levittäytymään kauniisti. Olen todennut, että tämän alle ei missään nimessä kannata laittaa kasvorasvaa tai meikinalusvoidetta, muuten lopputulos on järkyttävä, voide pyörii, rullaantuu ja löytää kaikki ihon "hilseilevät" kohdat, joita ei edes oikeasti ole olemassa! Horrorlookkia kaipaavat, laittakaa siis alle rasvat ja primerit.

2. Kun naama on pohjustettu, on silmien aika. Levitän ripsivärin aina ennen luomimeikkejä, ihan siitä syystä, että jo silmieni fyysinen muoto aiheuttaa sen, että ripsiväriä löytyy ripsien lisäksi myös silmäluomilta. Cliniquen 38 ripsari on tämän hetken luottotuote, ainakin tällaisille porukolleille joiden silmät kastuvat päivän mittaan monta kertaa jo ihan siitä, että saat joltain kanssaihmiseltä kehuja. Tai haukkuja. Eikä tarvitse sateessa ja lumituiskussa murehtia levinneitä ripsareita, jotka vain päätyvät ärsyttämään silmiä. Poispeseminen vaan vaatii harjoittelua mutta kun sen oppii, on kyseessä hyvä tuote!

3. Kulmien ehostuksessa suosin tällä hetkellä kulmakynää. Kulmakarvojen meikkaaminen ei muuten ole helppoa, varsinkaan silloin, kun ne ovat eripariset. Itse koen saavani kulmakynällä siistimpää jälkeä, kuin puuterimaisilla tuotteilla, jotka helposti löytyvät karvojen sijaan kulmakarvojen ympärillä olevalta iholta. Yves Rocherin kynä on sävyltään mainio, mutta kaipaisin ehkä astetta siistimpää jälkeä, nyt värin levityksen jälkeen kulmakarvoja harjattaessa väri tuppaa "paakkuuntumaan" ja jää pieniksi hipuiksi karvoihin pyörimään.

4. Kullan värisellä kajalkynällä saa ihanan hehkun silmiin, rajausfunktion lisäksi toimii myös luomivärinä! Näissä kuvissa olen levittänyt väriä myös alaluomelle, siihen kohtaan mihin silmän mustuainen osuu eteenpäin katsottaessa. Kajal on Korresin, tämä on ihan ok pysyvyydeltään mutta olen joinain päivinä huomannut tämänkin "leimaantuneen" luomivakoon.

5. Cliniquen cream shaper for eyes, maailman mahtavin silmämeikkikynä, josta olenkin jo aiemmin turissut enemmän. Mutta kerrankin olen löytänyt meikkituotteen, jonka uudelleen ostamista en joudu empimään. Tällä on meikissä piirretty kevyt rajaus, lähinnä silmän ulkonurkkaan sillä halusin kullan värisen rajauksen pääsevän paremmin esiin.

6. Olen oikeastaan vasta tänä syksynä joutunut poskipunan pauloihin, kuinka helposti sillä saakaan kasvoille eloa! Sitä en osaa sanoa, sudinko punat oikealle kohdalle, mutta Everyday Mineralsin punassa on sävy kohdillaan.

7. Viimeisenä muttei vähempänä, Korresin lip butter. Sävy luumu on täydellinen, harmi että tätä ei ilmeisesti ole olemassa muuten, kuin pomegratane kasvorasvan kylkiäisinä, jos on tehnyt tilauksen Kreikkalaiselta Georgelta? Tämä lip butter sopii meille, jotka unohdamme huulipunan olemassa olon emmekä siis muista lisäillä sitä päivän mittaan, lip butter haihtuu ja kuluu huomaamattomammin, kuin huulipuna. Ja kyllä se vain on niin, että poskipunan ohella kevyt sävy huulilla tekee ihmeitä lopputulokselle, jos minun tarvitsisi valita vain kolme meikkituotetta, joilla pitäisi pärjätä loppuelämä, olisivat ne ripsiväri, poskipuna ja sävyttävä huulivoide. Tai ripsiväri, meikkivoide ja sävyttävä huulivoide, joka toimisi myös poskipunana.

Olen kyllä viime aikoina huomannut, että kyllä se vain on otettava kahdeksaskin tuote meikkirepertuaariin mukaan, nimittäin joku ihmeitä tekevä peitevoide. Fakta on se, että silmänaluset tummuvat tummumistaan, mitä enemmän tulee ikää mittariin ja mitä syvemmäksi univelka kasvaa. Jos jollain tuotteella saisi nätisti kätkettyä tummat silmänaluset, niin huh hah hei ja hurraa!

Millaisia meikkirutiineja teillä on? Vai onko lainkaan ja meikkaatte joka päivä aivan eri tavalla? Vai onko meikkaaminen turhaa? Mitä peitevoidetta suosittelisitte tummille silmänalusille, vai onko valokynä se juttu?

0 Kommentit

Follow