In this Light

Kauneusblogi

Luku 289.

271112

Pitkästä aikaa asukuvan tynkää vaan on se myönnettävä, kun veronpalautukset tilille napsastavat, taidan suunnata objektiiviostoksille, patja- ja penkkiostosten ohella. Mutta en kuitenkaan aio valittaa valonpuutteesta, sen sijaan ylistän ruskean ja harmaan liittoa! Ja villapohjallisia, joiden ansiosta tennareilla kelpaa tossutella vielä tovin. Neule on se H&M:n kashmirista tehty, se on ihanan lämmin mutta sangen nukkaantuva. Mielenkiintoista olisi tietää, mikä on niiden kashmirneuleiden nukkaantumisnopeus, joiden hintalapussa on kahden numeron sijaan kolme? Mokkahame on aikoinaan itse tehty, se istui vain muutaman vuoden ja päätyi tämän jälkeen vaatekaapin arkisto-osioon. Teoriassa hame on nyt ok, tykkään sen mallista ja pituudesta mutta ei se edelleenkään istu toivotulla tavalla ja vetoketjukin on mallia itsekseen aukeava, tälle täytyisi siis tehdä jotain, jotta sen saisi ihan oikeasti käyttöön ihmisten ilmoille-kotona kun ei ole niin väliksi, miten hame vyötäisillä pyörii!


5 Kommentit

 1. Luin tossa pari päivää sitten jutun high-streetin kashmir-neuleista ja niiden laadusta, tuossa siis testattiin miten edullisemmat kashmirit käyttäytyy

  http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2238368/Cut-price-cashmere-We-test-Gap-Uniqlo-Mango-Marks--Spencer-Tesco-John-Lewis-La-Redoute-Primark.html

  Tosi nätti kyllä tuo sun neule!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos tuosta! Kashmirneulekaupoille siis vaaka mukaan :D Eniten ehkä arveluttaa se, että kai niissä useamman sadan euron neuleissa on sitten oikeasti laadukasta kashmiria, eikä vaan jonkun merkin merkkilisä tms..Täytyisi varmaan huvikseen käydä hiplailemassa niitä useamman sadan euron neuleita, siis pystyisikö sitä näppituntuman perusteella sanomaan, olisiko niissä se kuitu laadukasta vai ei :)

   Poista
  2. Mä oisin muuten kaivannut tossa testissä just juttua myös niistä "paremmista" neuleista että onko ne oikeasti niin paljon parempia kuitenkaan, että niistä viitsisi maksaa parin sadan hintoja.. Musta on nimittäin kiva että nykyään edullisemmiltakin merkeiltä löytyy laadukkaammista matskuista tehtyjä vaatteita, eikä niin että jos on varaa viidenkympin neuleeseen, joutuu ostamaan akryliä!

   Poista
  3. Ai niin ja olispa kiva nähdä myyjän ilme kun menis gramma-vaa'an kanssa vaatekaupoille :D

   Poista
  4. Kyllä, jos mukana olisi ollut muutama kalliimpikin merkki, niin olisi saanut paremmin tuntumaa noihin pisteytyksiin :)

   Ja hihhii, nyt vaan matkakokoiset vaa'at messiin neuleostoksille :D

   Poista

Lähetä kommentti

Follow