In this Light

Kauneusblogi

Luku 291.

61.1212 62.1212 63.1212


Tyylibloggaamisen ansiosta minulle on kehittynyt vaisto vaatteiden ostamisen suhteen. Tiedän nimittäin heti, onko vaate minua varten vai ei. Tämän sinapin värisen puseron bongasin ollessani tupakalla Hakaniemen Lindexin edessä näyteikkunasta, katsoin kelloa ja totesin että ehdin käydä sen ostamassa ennen metroon hyppäämistä. Nappasin puseron, kävelin kassalle ja varmistin, että onhan aletuotteella vaihto- ja palautusoikeus. Sillä vaikka vaistoni onkin terävöitynyt huippuunsa, tulee silloin tällöin tehtyä huteja. Mutta se kuuluu elämään, erehtyminen.

Vaikka väri ei ole tyypillisintä minua eikä välttämättä sovi minulle parhaiten, rakastan sitä. Se on kaunis, ruskeaan taittava keltainen, ehta sinappi! Parasta tässä on se, että mustaan yhdistettynä se ei näytä liian ampiaismaiselta eikä kärppien nimeen vannovalta. Ja sinisten vakosamettishortsieni kanssa aivan mahtava yhdistelmä, lisäksi H&M:n ja Marnin yhteistyömalliston käsikoru on kuin tehty paidan kaveriksi.5 Kommentit

 1. I-H-A-N-A asu ja sopii sulle täydellisesti!!! Rannerengas kruunaa kokonaisuuden. Ja hei sun hiukset, onko niihin laitettu raitoja??? Kokonaisuus hiuksine kaikkineen on super hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihana :) Ja hih, ei ole laitettu raitoja, tarkoitus on kasvattaa oma väri takaisin ja vaaleat latvat sekä reilusti esiin kasvanut oma väri luovat illuusion raidoista :D Odotan innolla sitä päivää, jolloin kaikki vaaleat latvat lepäävät kampaamon lattialla mutta siihen on vielä aikaa :)

   Poista
 2. upee asu! tää on mahtavaa kun saa inspiraatiota omaankin pukeutumiseen :) ja sulla on kyllä mahtavat hiukset, tulee ikävä omia lyhkäsiä vaikka pitkän kasvatuksen seurauksena nää on jo puoleen selkään... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos, on jotenkin häkellyttävää kuulla, jos joku inspiroituu :)

   Ja hih, omasta mielestäni hiukset ovat nyt aika hankalassa pituudessa ja omaan silmään näyttävät kuvissa homssuiselta, tykkäsin kyllä kampauksestani livenä, mutta en välttämättä kuvia katsoessani :D Ja hui, sulla onkin jo pitkät hiukset, jos oikein kova kaipuu iskee niin saahan nekin kampauksen avulla huijattua "lyhyiksi" :)

   Poista
 3. Tosi kiva kokonaisuus :) Luulin ekan kuvan kohdalla että nämä olisi jonkun malliston lookbook kuvia.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow