In this Light

Kauneusblogi

Luku 297.
Voi Valentino, mitä olet mennyt tekemään, saanut bloggaajan harkitsemaan vanhempien ullakolle varastoitujen, 2000-luvun alussa kovassa käytössä olevien hippimekkojen esiin kaivamista! Toisaalta, ne oikean aidot 70-luvun hippimekot ovat ehkä aavistuksen liian too much kuvioineen päivineen, Valentinon mekoissa sopivan suloisen maltillisesti 70-luvun henkeä huokuu leikkaukset. Ne eivät ole too much, vaan juuri täydellisiä!

Valentinon mekot ovat yllättäen budjettini ulkopuolella, mutta onneksi niistä voi aina inspiroitua ompelullisesti. Harkitsen ehdottomasti kolmanneksi tai neljänneksi viimeisestä mekosta kopion ompelemista, näen niin mielessäni kesän 2013, jeesussandaalit ja 70-luvun kärpäsaurinkolasit, yhdistettynä hulmuavaan hippimekkoon. Toisaalta, tuo mielikuva pätee lähes aina tulevasta kesästä haaveiluun, mutta ei se vaan voi olla väärin. Haaveilla sopivan hipeistä elementeistä.

Tämän myötä haluan toivottaa kaikille lukijoille todella ihastuttavaa ja mitä parhainta vuotta 2013, helmat hulmuten tahi sitten ei!

2 Kommentit

 1. Onpas todellakin upeita mekkoja! <3 Ja voi, niin kauniita malleja!!! Ja kerrankin meikitkään eivät ole yliampuvia, vaan täydellisen heleitä <3 Ja hiuksetkin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä upeita, osa on aika juhlavia mutta itse ainakin laittaisin tällaisten kaveriksi tennarit tai lättänät jeesus-sandaalit..:) Mä olin aluksi niin mekkojen pauloissa, etten ymmärtänyt, että tuo kokonaisuus on itseasiassa mahtava, meikkeineen ja kampauksineen. Enkä tajunnut sitäkään, että meidän Suvihan on ollut tuossakin näytöksessä mallina :D

   Mutta jos minun pitäisi pukeutua ja kampautua ensi kesänä johonkin tiettyyn tyyliin, suunnan näyttäisi Valentino :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow