In this Light

Kauneusblogi

Luku 302.

24.113

Siitä on kulunut lähes vuosi, kun ostin itselleni kengät. Silloin sijoitin Vagabondin keltaisiin ihanuus kesäsandaaleihin. Olen kyllä ollut halukas ostamaan itselleni kengät jos toisetkin, mutta sopivia yksilöitä ei vaan ole osunut kohdalle. Minusta on tullut hirveän kranttu!

Sitten, kun on tapahtunut harvinaislaatuinen sattuma ja olen löytänyt kengät, jotka haluan, ei kaikki ole kuitenkaan sujunut kuin Strömsössä. Syksyllä löysin hetken ajan ihailuni kohteena olleet Acnen Pistolsit Zoovillagen nettikaupasta, mukavaan alehintaan. Kengät saapuivat mutta piru vie, ne olivat liian isot! Teoriassa olisin saanut korjattua ongelman irtopohjallisilla, mutta kun kengät jalassa oli fiilis kuin Hessu Hopolla konsanaan, päätin palauttaa ne. En siis kykene käyttämään kenkiä, joissa jalat näyttävät useamman koon suuremmilta. Acnen Pistolseissa on ilmeisesti reilu mitoitus, tai on ainakin ollut. Sovitin nimittäin Beamissa kokoa pienempiä ja ne eivät sitten taas istuneet niin millään jalkaani! Podin hetken aikaa haikeutta mutta totesin, että eiköhän tämä flikka vielä mustat perusnilkkurit itselleen löydä.

Yritin myös tilata Zalandolta kiilakorkotennarit, mutta firman tietojen kirjoittamislomakkeen bugin sekä oman valppauttomuuden ansiosta kengät lähetettiin osoitteeseen, jota postin järjestelmä ei tuntenut joten kengät palautuivat automaattisesti firmalle takaisin. Täytyy kyllä sanoa, että olin puulla päähän lyötynä, kun odottamani saapumisilmoituksen sijaan sain sähköpostiin " kiitos asiakaspalautuksesta"-sähköpostin. No, pitäkööt tunkkinsa, onhan se mainoskin jo niin raivostuttava ja tässä tapauksessa paikkansa pitävä, " älä koskaan anna kenenkään tilata yhtään mitään (sillä eihän se edes tule perille)!".

Jottei nyt vallan rutinaksi menisi, kerrottakoon, huono epäonneni kenkien ostamisen suhteen katkesi viime viikolla! Siellä ne olivat, Rizzossa, Acne henkiset mustat nahkanilkkurit. Olin alkuun ehkä vähän epäileväinen, mutta tulin perusteellisesti ympäripuhutuksi. Ja onneksi, sillä muutaman käyttökerran perusteella nämä vaikuttavat vallan mainioilta perusnilkkureilta. Korko, sopivan mittainen. Varsi, sopivan väljä. Istuvuus, vielä napakka mutta jonain päivänä kuin jalkojen hansikas! Iso plussa kumipohjista, jotka ovat olleet yllättävän pitävät näillä talvikeleilläkin vaikka luonnollisesti säästelen näitä kevättä ajatellen.

0 Kommentit

Follow