In this Light

Kauneusblogi

Luku 305.

siveltimet siveltimet2 diornude1 diornude3

Olin vielä tovi sitten sitä mieltä, että tärkein apuvälineeni meikkaamisessa on poskipunasivellin. En liiemmin käytä luomivärejä ja meikkivoidehan on näppärä levittää sormin. Omistan kyllä silmämeikkisiveltimet, mutta meikkivoidesivellin, pyh, silkkaa turhuutta! Kuka nyt jaksaa sitä joka päivä pestä, ei ainakaan tämä flikka.

Kunnes kohtasin meikkivoiteita, joiden levityksen suhteen tuli ongelmia. Ne kun jumittuivat sormin työstettynä talven kuivattamaan kasvojen ihoon rumasti. Tiesin, että voiteet eivät voineet olla huonoja, sillä rasvojen pehmittämälle kämmenselälle ne levittyivät kuin unelma! Siinä vaiheessa minulla oli pari vaihtoehtoa, joko kiltisti siirtyä sävyttävän päivävoiteen pariin ( joka ei siis jumahda repalaiseen naamaan) tai hankkia apuväline kasvojen maalaamiseen ( sillä olin saanut käsityksen, että huonosti levittyvät voiteet saattaisivat asettua kasvoille paremmin siveltöityinä). Päätin lähteä pensselikaupoille.

Toki tein ennen kaupoille suuntaamista tutkivaa journalismia ja päädyin siihen ratkaisuun, että Macin 187 olisi ratkaisu ongelmiini. Perinteiseen meikkivoidesiveltimeen verrattuna skunkilla saa kevyemmän lopputuloksen ja se on kuulkaas asia, mitä meikkipohjaltani haluan!

Sivellin oli kyllä törkeän kallis. Niin kallis, että jos elämänkumppanini ei olisi opettanut minua satsaamaan laatuun määrän sijasta, olisi se saattanut jäädä ostamatta. En kuitenkaan halunnut ostaa mitään tilapäispensseliä ja sattumalta minulla oli Stockkalle alekuponki, lisäksi en vaan voinut sivuuttaa kaikkia niitä kehuja, joita siveltimestä olin kuullut.

Ja kas, niin minusta tuli meikkivoidesivellinflikka. Olen todellakin totaalisen myyty tälle siveltimelle, ai että! Tällä todellakin saa työstettyä unelman ohuen meikkivoidekerroksen ja yllätyksekseni paljon nopeammin, kuin sormin. Minusta myös tuntuu, että meikkivoidetta kuluu paljon vähemmän, vaikka toisaalta, kyllä tuo sivellin oman osuutensa ottaa. Ja päinvastoin kuin kuvittelin, ei tätä tarvitse olla koko ajan pesemässä, myyjäneitonen sanoi parin, kolmen päivän pesutahdin olevan hyvä.

Kuvissa olen työstänyt siveltimellä kasvoilleni Diorin Nude meikkivoiteen, joka tosin levittyy hyvin sorminkin työstettynä. Ero on ainakin omasta mielestäni suuri, verrattuna tämän ja tämän postauksen kasvokuviin, joissa meikkiin on käytetty samaa Diorin meikkivoidetta. Sormin työstettynä lopputulos on selvästi paksumpi ja matampi, siveltimellä ohut ja hehkuva. Tosin, ihoni on tällä hetkellä paljon tasaisemmassa ja paremmassa kunnossa sekä oikeilla tuotteilla se talven karheuskin on hävinnyt.

Tästä postauksesta nyt tulikin skunkkisiveltimen hehkutus mutta ei tuo poskipunasivellinkään mikään susi ole. En tiedä, saako kuvista selville sen olevan viisto, mutta olen hyvin viehättynyt tuohon viistouteen! Ennen tätä levitin poskipunan pienellä puuterisiveltimellä, joka kyllä ajoi asiansa mutta viistolla siveltimellä homma toimii paremmin. Tämän Youngbloodin siveltimen tilasin mansikkalasta kun satuin sen syksyllä hyvään hintaan löytämään, oikeastaan ainoa kriteeri siveltimellä oli nimenomaan tuo viisto pää. Vielä kun joku opettaisi, mihin kohtaan puna kannattaisi sutia, sillä koen kasvojeni muodon ( eli hamsteriposkien sekä epäsymmetrisyyden) olevan haasteellinen ja joka päivä punat tuntuvatkin löytyvän, köh, joko paremmista tai huonommista kohdista.

ps. Tämän kuun kosmetiikkajuttujani voi lukea myös Beautify.fi sivuston kautta, sain kutsun olla helmikuun vierasbloggaajana! Beautify on suomenkielinen sivusto kaikille kosmetiikkafriikeille tai muuten vaan kosmetiikasta ja kauneudesta innostuneille. Beautifyssa voit lukea mutta mitä parasta, myös itse arvostella tuotteita, hehkuttaa lemppareita tai sitten sanallisesti ruoskia ne karmivimmat kauneustuotteet! Beautifyssa voi myös kysyä muilta jäseniltä apua ongelmiin pulmapaneelissa ja toki beautifylta löytyy myös oma blogi. Itse olen ainakin fiiliksissäni sivustosta ja täytyy sanoa, tuotteiden arvostelemiseen saattaa jäädä koukkuun!

0 Kommentit

Follow