In this Light

Kauneusblogi

Luku 323.

bb2 bb5 bb7 bb12

Oi että, kyllä tuo Lorkun bb-voide on vaan vienyt tämän flikan sydämen! Tällä kertaa mukana myös ennen kuva, joka on siis tuo ylimmäinen. Ihoni voi tällä hetkellä hyvin lukuunottamatta pientä punoitusta, mutta suurimmat ihokohtaukset ( joista on kärsitty tämänkin vuoden puolella, kiitos hormoneiden, röökaamisen lopettamisen ja liian hoitavien rasvojen ) ovat jälleen kerran historiaa.

En siis kaipaa ( enkä ole koskaan kaivannutkaan ) paksua pakkelia ja puuteriinkin suhtaudun nihkeillen, joten bb-voiteen loihtima, ohut, hehkuva mutta mattainen jälki on just eikä vaan melkeen mieleeni! Meikkipohja kestää yllättävän kauan siistinä, mutta pysyvyys on päivästä ja voiteen alle laitettavasta rasvasta riippuvainen. Kesällä joudun varmaan skippaamaan alle laitettavan kosteusvoiteen, ellen aio siirtyä puuterityttöjen leiriin.

Teoriassa voiteen koostumus on sellainen, että toisen tuotteen sekoittaminen siihen kuulostaa mahdottomalta tehtävältä. En vaan voinut olla kokeilematta, miten saman merkin valokynä suvaitsisi sekoittua bb-voiteen kanssa. Ja kas, sehän toimi! Tein niin, että levitin bb-voiteen ihan normaalisti nenälle, otsalle, leukaan ja huulten ylle. Tein bb-voiteen ja valovoiteen miksauksen vasta siirtyessäni poskien pariin, poskille siis levitin tuon uuden "soossin". Olen miksannut voiteita kahdella tavalla, joko kämmenselällä toisiinsa sekoittaen tai niin, että olen ensiksi sipaissut valovoidetta poskelle epämääräisen läntin ja sitä kautta lähtenyt sekoittamaan voiteita toisiinsa. Itse tykkään hulluna, miten kauniisti tuo yhdistelmä tuo kasvoille valoa!

Voiteita yhdistäessä täytyy vaan muistaa se, että lopputulos saattaa olla epätasainen ( been here done that ) ja samalla itse bb-voiteen suojakerroin saattaa kärsiä, koska voiteen koostumus laimentuu. En ole ylipäätään täysin vakuuttunut tämän bb-voiteen aurinkosuojakertoimen toteutumisesta, voidetta kun levitetään niin ohut kerros. Omasta mielestäni kun olen saanut vähän väriä pintaan, huolimatta joka päiväisestä bb-voiteilusta. Ilmeisesti repertuaariin täytyy hankkia päivävoide kunnon suojakertoimin, jottei ihan pavuksi paahduta.

Tässä välissä täytyy muuten ihmetellä, että onkohan tästä bb-voiteesta tullut vaivihkaa uusi versio? Sen perusteella, mitä olen lukenut muiden arvioista, ilmeisesti tämä light on korvannut aiemman fair sävyn? Vai onko kyseessä pelkkä nimikikkailu? Koostumus on varmaan pysynyt samana, mutta itse jäin ihmettelemään, onko hajuaistissani vikaa, sillä voiteen on kommentoitu tuoksuvan? Voiteessahan ei ole lisättyä tuoksua, mutta itse raaka-aineethan saattavat tuoksua..kenties minulla on vielä sen verran puutteellinen hajuaisti, mutta olisihan se mielenkiintoista supermahtavaa jos voidetta olisi jälkeenpäin viilattu hajusteherkille sekä pohjoisen vaaleahipiäisille sopivaksi.


0 Kommentit

Follow