In this Light

Kauneusblogi

Luku 326.

juhlasminkki4 juhlasminkki2 juhlasminkki5 juhlasminkkii juhlasminkkii2

Enpäs ole muistanut vilauttaa teille juhlalookkiani, jota kannoin ystävieni häissä. Kuten vähän etukäteen arvelinkin, itse vaatetuksesta en ehtinyt nappauttaa kuvaa mutta meikistä ja hiuksista sen sijaan kyllä. Vaikka hääjuhla olikin Helsingissä eikä meillä vantaalaisilla olisi ollut pitkää matkaa taivaltaa juhlista kotiin, päätimme elämänkumppanini kanssa varata hotellin. Emme juurikaan käy juhlimassa ja alkoholinkäyttömme on streittarista seuraavaa, joten halusimme mahdollisimman lyhyen kotimatkan. Ja hei, hotelliaamiainen, ei yhtään paha vaihtoehto juhlia seuraavalle aamulle ( paitsi silloin, jos on puhuttu muinaisnorjaa. Ja paljon. Mutta streittareista seuraavat eivät moisia kielikursseja harrasta). Meikin ja hiukset laitoin kotona mutta vaatteet vaihdoin juhlavaatteisiin vasta hotellilla.

Se, että joutuu pesemään meikkipohjan ja aloittamaan alusta, on jokaisen juhlameikkiä tekevän pahin pelko. Arvaatte varmaan, että minullekin kävi niin. Lorkun bb ja Cliniquen ihohuokoset piilottava primeri eivät valitettavasti tulleet toimeen keskenään ja vielä kun intouduin levittämään pohjan siveltimellä, niin lopputulos oli kaikkea muuta kuin tasainen. Taitaa olla niin, että tuo Lorkun bb levitetään joko sormin tai sienellä, itse sain siveltimellä aikaan ainoastaan täplikkään meikkipohjan. Huomasin myös, että näissä tilanteissa se vihaamani puuteri olisi ollut ystävä. Toisaalta, aina juhlien tohinassa unohdan kaiken maailman korjausehostuksen, hyvä kun muistin huuliväriä lisätä!

Jos meikkipohjan kanssa oli ongelmia, niin silmämeikki ja kampaus sen sijaan onnistuivat. Silmämeikin tein Vesan kaupasta, alelaarista kolmella eurolla löydetyllä Maybellinen luomivärillä. Rakastuin tuohon vihreän ja kullan kauniiseen yhdistelmään ja kuinka mahtavasti sillä saa silmien sinisyyden hehkumaan! Hiuksetkin taittuivat suhteellisen kivuttomasti kampaukselle, jonka jujuna olivat timangiset hiuspinnit ( jotka olisin luonnollisesti ottanut luomivärirasiakuvaan mukaan mutta perskules, olen hukannut pinnirasiani! ).

Pinnit pysyivät suhteellisen hyvin päässä, puuterittakin selviytyi juuri ja juuri sekä seuraavan aamun päänsärky oli pelko, mikä ei toteutunut. Mutta kaikista tärkeintä oli se, että juhlat olivat hauskat ja onnsituneet, kiilsi se nenänpieli tai sitten ei!


0 Kommentit

Follow