In this Light

Kauneusblogi

Luku 329.


kuvat täältä

Ihaninta juuri nyt, ihan kaikessa lukuunottamatta elämä-, rakkaus- ja kevätrintamaa on &Other Stories. Tuo Henkkamaukan uusin aluevaltaus on kuin Cosin ja Zaran flirttailun lopputulos, jotain niin mahtavaa että voisin törsätä tuonne tilin jos toisenkin! Sanottakoon selvennykseksi, että teen hyvin harvoin löytöjä Zarasta ja Cosista olen ostanut ainoastaan kummipoikamme isosiskolle mekon, itselleni en niin yhtään mitään. Koen Zaran ehkä liian fiiniksi ja Cosin, noh, loppujen lopuksi sellaiseksi, jostn en vain saa tarttumaotetta. Cos, liukas kuin saippua!

& Other Storiesista saankin sitten tiukan tarttumaotteen. Ehkä merkillä on tietty leikittelevyys, joka tähän flikkaan vetoaa, se mikä puuttuu Zaran ja Cosin jutuista. Merkin lookeista eniten kaihoisia huokailuja aiheuttaakin tuo preppymäinen vintagetyttöily. Ja silloin ollaan syvällä, jos entinen pinkin vihaaja huomaa haaveilevansa, pienen sievän pinkin laukun perään!

Tässä välissä täytyy tunnustaa, että olen jo ehtinyt tehdä yhden tilauksen, se sujui joutuisasti ja paketti oli minulla viikon kuluttua kotona. Vilautan sisältöä tositoimissa, kunhan vaan saan aikaiseksi tehtyä pientä fiksausompelua, sillä arvioin oman kokoni niin päin prinkkalaa. Mutta uskallan vasta sen jälkeen, kun saan sovitettua merkin muita vaatteita, arvioida onko mitoitus normaalia reilumpaa vai onko kyseessä yksittäistapaus. Joka tapauksessa, puoti on täynnä toinen toistaan ihanempia asioita ja aivan varmasti teen tuttavuutta toistekin!

0 Kommentit

Follow