In this Light

Kauneusblogi

Luku 334.Ei niin helteisenä, mutta silti lämpimänä kesäpäivänä puin ylleni parin, kolmen vuoden takaisen, vanhassa blogissa vilahtaneen asuyhdistelmän, vain kassi on eri. Valkoinen t-paita on itse kustomoitu, aikoinaan Norsiksen kanssa testasimme punaviinivärjäystä, joka toimi yllättävän hyvin! Satuin saksimaan pääntien vain liian avaraksi ja nyt puinkin sen väärinpäin ylle, jolloin printti jää selkäpuolelle mutta vaaraa vilauttelulle ei ole. Miksi ihmeessä en aikoinaan värjännyt myös paidan takapuolta?

Musta hame on Monkin, se ei ole tainnut blogissa vielä vilahtaakaan vaikka vanha tapaus onkin. Tiukkojen minihameiden sijaan huomaan pukevani yhä useammin väljähkön alaosan, se on vain enemmän minua, kuin ihoa nuoleva leikkaus. Ja onhan se mukavampikin yllä!

Kengätkin ovat vanhat, mutta ihastuin näihin Vagabondin yksilöihin oikeastaan vasta vuosi, pari ostamisen jälkeen. Hyvä, etten ehtinyt laittaa kenkiä kiertoon, sillä näistä on muodostunut yhdet kesäkenkäsuosikkini. Toimivat niin farkkujen, kuin helmojen kanssa sekä ovat vielä mukavat jalkaan, voiko sitä oikeastaan muuta kengiltä toivoakaan, ulkonäköseikkojen ohella?


2 Kommentit

  1. Oi oi, punkkupaita! :D Missäköhän mun paita menee? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut jos paita on hukassa, niin otetaan uusintaerä :D

      Poista

Lähetä kommentti

Follow