In this Light

Kauneusblogi

Luku 346.

ADD1

Lupailin kertoa L'ateriel L'atelier des Delicesin meikinpoistovedestä tarkemmin ja nyt niitä mietteitä olisi tarjolla. Tällä hetkellä kosmetiikkarintaman eräs kuuminta hottia tuoteryhmä koostuu meikinpuhdistus- aka misellivesistä*. Sellaiseen haksahdin itsekin, tai olisin jo haksahtanut ajat sitten, mikäli eteen olisi tupsahtanut tuote sopivalla inci-listalla varusteltuna. Minä kun en halua lotrata propylene glykolin kanssa. Niitä kun apteekkituotteet olivat pullollaan, pois ne minun peilikaapista!

Lähtökohtaisesti en jaksa uskoa, että tuotteella saisi oikeasti meikin puhdistettua. Rehellisesti sanottuna en ole edes kokeillut, paitsi yhden kerran ennen hikilenkille lähtemistä pyyhin meikkipuuterin jämät pois. Minun ihoni vaatii perusteellisen puhdistuksen, muuten se vetää itsensä tukkeumille.

Mutta kuulkaas, aamuputsarina tämä toimii vallan mainiosti ja siihen tarkoitukseen sen hommasinkin! Välillä olen käyttänyt tätä iltaisin kasvovetenä, silloin kun olen sortunut pesemään kasvot suihkussa vain yhdellä puhdistusaineella. Itseäni ahdistaa ajatus aamuisesta, lavuaarin äärellä suoritetusta vesipesusta, siitähän saa slaaginkin! Olen erittäin kiitollinen, että voin tarpeen vaatiessa lämpimän vällyn välissä unenpöpperöisenä puhdistaa kasvot aina sopivan lämpimällä puhdistusvedellä. Mahdollisimman lempeä aamuherätys, kyllä kiitos minulle!

Tuote lupaa olevansa hajusteeton vaan kyllä minä tunnistan, ihanan karvasmantelin. Tämä tiedoksi heille, jotka olettavat tuotteen olevan tuoksultaan neutraali,  tuoksu tulee siis raaka-aineista. Ja incihän on seuraavanlainen:

AQUA / WATER / EAU
CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER
GLYCERIN
POLYGLYCERYL-4-CAPRATE 
ALOE BARBADENSIS LEAF JUICEPOWDER
SODIUM BENZOATE
BENZYL ALCOHOL
DEHYDROACETIC ACID

Vettä, ruiskaunokkivettä, kasvipohjaista glyserolia, ??, aloe veraa, sekä loput maalaisjärjellä ajateltuina säilöntäaineita. Itse en kyllä keksi, miksi tuote mielestäni tuoksuu karvasmantelille, tosin minulla ei ole käsitystä, mille ruiskaunokit tuoksuvat. Benzyl Alcohol on muuten mainittu 26 allergisoivamman hajusteen listauksessa mutta voisin veikata, ettei se ole tässä tuotteessa tuoksua tuomassa ( tai sitten se aiheuttaa tuon karvasmantelin tuoksun!). 

Minun herkkä ja tukkoisuuteen taipuvainen ihoni on ihme ja kumma hyväksynyt tuotteen ilman suurempia nikotteluita, tykkään tästä oikeastaan hyvin paljon! Tuote jättää mukavan ihotunteen, teoriassa kuumempina kesäpäivinä en tarvitsisi "aamupesun" jälkeen rasvaa, mutta kun minkäs rasvalotraaja itselleen mahtaa. Nyt vaikuttaisi siltä, että misellivedet ovat jääneet ollakseen osa tämän flikan aamurutiineja!

*Jos ihmettelette, että mikä ihmeen misellivesi, niin täällä, täällä ja täällä on aiheesta tietoa. Mutta yksinkertaisuudessaan voisi sanoa, että ajaa hyvin saman asian kuin kasvovesi, ollen kenties puhdistavampi. 

2 Kommentit

  1. Oooh, mulla on tuo sama purkki ollut peilikaapissa jo varmaan vuoden, mutten ole vielä tarvinnut ottaa sitä käyttöön. Eilen kuitenkin vanha kasvoveteni loppui ja pääsin avaamaan uuden kauniin pakkauksen. Kiva kuulla että tuote on toiminut sinulla hyvin. Pääsen itse testaamaan tuotetta heti tänä iltana, jee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska juttu! :D Tästä tuli kyllä oma suosikkini, toivon mukaan toimii myös sinulla :) Jään innolla odottamaan sinun mietteitäsi tuotteesta :) Mä olen fiiliksissäni, että kaikessa "tuoksuvammaisuudessani" uskaltauduin kokeilemaan uudelleen luonnonkosmetiikkaa ja vielä ihaninta on se, että mun iho hyväksyy jotkut tuotteet!

      Poista

Lähetä kommentti

Follow