In this Light

Kauneusblogi

Luku 368.

gore1 gore3

No niin, kolmekympin toisella puolella oleminen saa näemmä jänniä juttuja aikaan. Otin ensimmäisen askeleen kohti mummolooksia ja hankin Gore-tex pinnoitetut jalkineet. Mutta hah, jos mummolooksille flirttailu tuntuu tältä, mummoudun suosiolla! Jääkää hyvästi, jäätyneet varpaat, tasapohjaisista kengistä turvonneet polvet, näillä Pomarin Gore-tex nilkkureilla kelpaa kyllä talsia! Voin rehellisesti sanoa, ettei minulla ole koskaan ollut näin mukavia jalkineita, näillä on kuin kävelisi pumpulissa. Eräs epäsäännöllisen vakituinen, kolmen kilometrin taival maiharit jalassa saa jalat rakoille ja väsyneiksi, näillä kengillä olisin talsinut ilomielin toisen tai jopa kolmannenkin, saman matkan.

Mutta ihan true-mummoille en näitä suosittele, ainakaan ilman liukuesteitä. Eivät nimittäin ole jäisellä asfaltilla kovin pitävät. Hintakin oli aikamoinen vaan minulla kävi kerrankin niin uskomaton tuuri, löysin nimittäin nettihuutokaupasta käyttämättömät yksilöt pätevään hintaan.

Mutta eivät nämä oikeasti kyllä edes näytä kovin mummoilta. Tai siltä, mikä mielikuva itselläni on Pomarin kengistä. Ihanaa, että perinteisetkin merkit tuulettavat ilmettään sekä seuraavat trendejä, minusta oli nimittäin ihanaa ostaa kotimaisen merkin ( vaikkakin Virossa tehdyt ) talvikengät!

3 Kommentit

 1. Mulla oli aikoinaan jotkut gorenilkkurit ja niissä oli se huono puoli, että jalat hikosivat ihan kamalasti -> märkä sukka -> varpaat palelee. Mutta ei kaikilla tietenkään ole tota ongelmaa ja toisaalta, en ollut vielä löytänyt mun lemppareita, eli alpakkasukkia. Olisivat saattaneet olla avuksi, kuka tietää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla jalat hikoo, jos siis jätän nuo jalkaan pidemmäksi aikaa sisätiloissa, ulkona ei ole ongelmaa. En tiedä, voi olla että noissakin on materiaalit ja tekniikat kehittyneet? Mulla kyllä jalat hikoo sisätiloissa oikeastaan ihan missä vaan kengissä..täytyisi ehkä itsekin testata alpakkasukkia :) Mistä olet muuten ostanut alpakkasukkia? Ovatko ne ohutta neulosta vai paksumpaa?

   Poista
 2. Kangasalan sukkatehtaalta tilasin. Ostin tosi isoa kokoa (44 tai 46) ja huovutin pesukoneessa. Täydelliset!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow