In this Light

Kauneusblogi

Luku 370.

hius3 hius5 hius1

Hiukset. Ne kasvavat silloin, kun niiden ei haluaisi ja silloin taas eivät, kun haluaisi. Aloitin reilu vuosi sitten hiusten kasvatusurakan ja se tuntuu niin hitaalta ja epäkiitolliselta ettei mitään rajaa. Hiusten kasvunopeus on kuin hidastetusta elokuvasta ja oikeastaan se tavoitepituus, jonka hiukset välillä saavuttavat tuntuu tympäisevältä. "Ai tämänkö takia kasvatan hiuksia, että saan ruman tukan?" on ollut yleinen fiilis oikeastaan lähes jokaisena päivänä. Mietin vakavissani hiusten leikkauttamista entiseen lyhyeen malliin. Minä olen varmaan syntynyt lyhyttukkaiseksi naiseksi.

Mutta on pidemmissä kutreissa puolensakin. Ne saa laitettua kampauksille. Ja kun olen saavuttanut sen virallisen tavoitepituuden, joka hipoo olkia, uskoisin tykkääväni hiuksistani. Tai sitten pätkäisen  ne lyhyiksi. Ja aloitan projektin uudestaan ( tästä syystä en ole vielä päättänyt palata lyhyeen malliin, koska jotenkin se vaatisi puhkiblondatun hiusvärin, jota päänahkani ei vaan enää kestä, omalla hiusvärillä lopputulos voi olla taas liian lattea ).

Hiusten kasvattaminen on muuten monelle ihmiselle hifistelyä, kaikenlaisin lisäravintein ja kosmetiikkaa hyödyntäen. Itsekin olen syönyt biotiinia ja MSM-jauhe on tuttu juttu, molemmat ovat tuntuneet kyllä toimivilta mutta syön niitä ainoastaan kuuriluontoisesti. MSM-jauheen sivuvaikutuksina kun on ihon lievä kukkiminen ja periaatteesta en halua syödä vitamiineja/lisäravinteita ihan koko aikaa ( d-vitamiini taitaakin olla ainoa purkkivitamiini, jota syön melkein joka päivä ).

Kuvissa hyvän hiuspäivän antia, rentojen laineiden pohjalla oli hiusgeeliä sekä suolasuihketta, meikkaamisen ajaksi kiepautin hiukset pinnien avulla sykeröiksi, jotka avattuani sain tervehtiä kihartuneita latvoja. Tosin tunnin päästä kuvien ottamisesta olin jo sutaissut hiukset sutturalle, kun hiukset tuntuivat lässähtäneen. Suolasuihke on joutunut viime aikoina säännöstelyn kohteeksi, täytyisi ostaa uusi pullo mutta kaavailemani yksilö oli päässyt loppumaan kaupan hyllyltä, kun tänään kävin siellä kurkkimassa.

0 Kommentit

Follow