In this Light

Kauneusblogi

Luku 377.

kukkamekkonen1 HÛï¦H!nîÕ">¡=úWnÙ&¼¿TRÃìR§æ§À`%@cÚ¥bìMNøe2|#IwëÓÿºªÛBÕzû×"K&_§$lîdZ¢.÷#JbÛIs!Ö)ëlG'w1]D¡jm³ÆââïØÒ¸âÁ·j÷÷­Ыs^(ëÛç¿ÿ×ì²°*_tv9óÏ8Î9ʤØÆûß2é©ãqàk$½?XF(ªöíæAqÃÔSâ$=2Ø+ºE g uø÷Û¦ôÆ|á¾òíê*h@[þ1ÿÄk4yÐå¡8ü¥´{¯9F¨á¬iNà/H1&¥ùæ½çåÅúiíÚ¥+qãöY²Érao#o)l{'üãf'ó¡¬>Écn

Tämä kukkamekko on näkynyt blogissa varmaan kyllästymiseen asti mutta sanottakoon, se on yksi lempimekoistani! Harmi vain se on aavistuksen liian nafti, joten nykyisin se sujahtaa ylle harvemmin. Täytyisikin ommella tälle uusi, sopivampi haastaja, joka toimisi myös mahdollisesti vähemmillä kiloillakin.

Mutta kukkasissa on vain jotain, joka jaksaa minua kiehtoa. Luulen, että se on niiden tuoma kontrasti, varsinkin lyhyillä hiuksilla kukat olivat luonnollinen tyyliseikka. Jännää muuten on se, että vaikka kasvatankin pitkiä hiuksia, en oikeastaan koskaan pidä niitä auki, koska koen näyttäväni useimmiten niillä liian naiselliselta. No, oikea syy on lähinnä kuivahtaneet ja hamppumaiset latvat, jotka eivät ole kovin edustuskelpoiset ( sillä hiukset alkavat oikeasti olla aika kivassa pituudessa!).

Onko muilla jumituskuoseja? Itse tosiaankin koen vetoa kukertaviin kuoseihin, esimerkiksi raidat, pallot tai pilkut eivät saa näin suuria sykähdyksiä aikaan, kuin nämä kukerrukset!

2 Kommentit

  1. Laitoin nämä kuvat pukeutumisinspiraatiokansiooni työpöydälle! Oot ihana.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow