In this Light

Kauneusblogi

Luku 379.
Nyt on päässyt kaymään niin, että tämä flikka lähtee kohta elämänsä ensimmäiselle rantalomalle! Itse vannoutuneena kaupunkimatkailijana vähän itsekin ihmettelen, miten tässä näin nyt pääsi käymään, mutta suuntaamme perhepiirissä juhlimaan syntymäpäiviä vähän kauemmas. Jonnekin, jossa on kuuma. Jonnekin, jossa pukeudutaan bikineihin ja väljään rantavaatteeseen. Ja holvataan aurinkorasvalla ihoa tiheään tahtiin.

Matkaa varten on jo hankittu uusi passi, rokotuspuolikin on kuosissa ja aurinkorasvatkin kohta ostettuna. Mutta sitten ne oleelliset, ellei nudistirannalle mieli, eli vaatteet. Voi veljet, mikä itku ja hampaiden kiristely onkaan tiedossa!

Koska olen vuoden sisällä kasvanut, eivät vanhat bikinit oikein ole istuvat. Yhdet uudet onnistuin jo ebaysta hankkimaan, kun sain pakkomielteen Taylor Swiftin yllä nähtyihin raitabiksuihin. Mutta yksillä ei pitkälle pötkitä, enkä luottaisi siihenkään, että itse kohteesta löytäisin sopivia yksilöitä.

Hetken ehdin hakata päätäni seinään vuodenaikaan nähden runsaan valikoiman äärellä, kunnes eksyin Asoksen sivuille. Jos olet saman pulman äärellä kuin allekirjoittanut, suosittelen lämpimästi tsekkaamaan kyseisen puljun bikini- ja uikkarivalikoiman, sitä nimittäin on. Ja valikoima on mielenkiintoinen sekä muodikas, minulle iski itseasiassa runsauden pula! Kuviin on koottu omia suosikkejani, yllätys yllätys kovin kukikkaisiin yksilöihin silmäni iskin. Itse tosin päädyin tilaamaan ylimmässä kuvassa olevan River Islandin, vatsaa litistävän 50-luvun henkeä huokuvan uikkarin, se on niin nätti että käy myöhemmin Suomen suvessa toppina, kaveriksi joku kiva hame. Vielä jos eteeni osuisi 50-luvun henkinen, korkeavyötäröinen bikinialaosa ja suhteellisen simppeli, ei rintoja korostava yläosa ( "Taylorit" kun taikovat vähän liikaa kurveja, mutta en ole aivan varma, uskallanko tuunata niitä omaan makuuni sopivammiksi )niin olen valmis, aurinkoon.

0 Kommentit

Follow