In this Light

Kauneusblogi

Luku 404.

hame1 hame2 hame4

Raitahame on jotain, mitä vaatetukseni on jo pidemmän aikaa kaivannut, piristysruiske! Oma tyylini tuntuu vuosi vuodelta muuttuvan riisutummaksi ( ehhee!) ja simppelimmäksi, kaikki ylimääräinen härpäke tuntuu rasittavan ylimääräiseltä ( ja yhdistettynä tällaiseen meikämandoliinoon, joka kompastuu omiin jalkoihinsa, lyö saman päivän aikana päänsä tiskikaapin oveen, liesituulettimen kupuun ja varpaansa kynnykseen, on kaikki ylimääräinen uloke ja härpäke oikeasti turvallisuusriski. Ja kyllä, olen myös se ihminen, joka jää paitojen hihansuista kiinni ovenkahvoihin! ) Hame, t-paita ja tennarit, niissä useimmiten jumitan. Siksi onkin varsin mukavaa löytää niin mieluisia jumitusvaatteita, ettei mitään muuta päälle haluaisi laittaakaan! Nähdessäni tämän raitahameen arvuuttelin aluksi, että onkohan se liian pönkkömäinen ylläni. Onneksi arvasin väärin ja hame tuntui sovitushetkestä asti omalta.

Olen käyttänyt hametta paljon lyhyen, löysän puseron kanssa jolloin lopputulos on aavistuksen fiinimpi, t-paita taasen ihanasti arkipäiväistää lookin. Tämä kyseinen harmaa yksilö on muuten kaunein t-paita, sen leikkaus on just perfect! Hamemakuni on muuten muuttunut vuosien saatossa, aiemmin halusin lyhyttä ja tiukkaa, nyt mieluiten puen löysää, a-linjaista ja sopivan pituista. Ihan maksimittaisia hameita karsastan, mutta midi- tällainen semiminimitta on parhautta.

2 Kommentit

  1. Mä tätä hametta jo ihailin! :) Rohkeneeko kysyä, mistä olet sen löytänyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan H&M:ltä, tajusin jälkikäteen että Nelliinallakin on sama hame :D Mä en muuten tiedä, että oliko tällainen vastaavanlainen jo keväälläkin myynnissä? Mutta itse ostin tän n. kolmisen viikkoa sitten. Aikalailla oli koot jo menneet, jouduin ottamaan kahdesta huonosta koosta sen laihduttajan mielestä optimistisimman vaihtoehdon, kun oma parhaiten sopiva koko oli loppunut :D ( ja realistien mielestä pessimistisimmän, hihhii ^_^)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow