Pages6.9.2014

Luku 406.

trenssi1 trenssi2

Jos minulta kysytään, niin parhaimmat takit ovat joko ihan parkoja tai sitten ihan säädyttömiä viuhahtajatakkeja. Maihinnousutakit ja trenssit, niillä mieluusti itseni suojaan viimalta ja vedolta, tuulelta ja tuiskeelta. Takkejahan minulta löytyy lähes joka lähtöön mutta ongelmani on oikeastaan ollut, ettei minulla ole ollut sellaista katu-uskottavaa aikuistakkia kevääksi ja syksyksi, jota kuitenkin tarvitsen näyttääkseni bisnesuskottavalta. Mutta nyt kuulkaas on!

Satuin H&M:ltä bongaamaan täydellisen trenssin! Itse haluan ehdottomasti trenssiini epoletit, kaksinkertaisen yläosan ja nätit napit. Polvipituuskin on suotavaa. Ja kas, sellainen löytyi, Stockmannin laadul ja Anttilan hinnal!

No jos jotain haluan kritisoida, on se kankaan laatu. Tämä kun on enemmän sellainen mekkomainen trenssi, kangas ei ole järin vettä hylkivää. Ja hihat, voi hihat. Kunhan saisin ne lyhennettyä, niin en näyttäisi niin poloiselta aavistuksen liian isossa koltussani. Ja oikeastaan toivon, että syksy kääntyisi yllättäväksi intiaanikesäksi, jolloin voisin vielä pitää trenssin naulakossa, jota tämän takin paino ei romahduta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti