Pages29.1.2015

Luku 432.

PT2

Muistan vielä kuin eilisen ne ajat, jolloin kosmetiikan itse täytettävät pakkaukset olivat kuin ihana, kaunis uni kosmetiikkaintoilijalle. Niiden löytäminen oli kiven takana, muistan kun porukalla facebookissa pohdimme OBH Nordican öljysumutepullon soveltuvuutta kasvoveden suihkuttamiseen ^_^ .

Sain tovi sitten kivan postilähetyksen, kun Pakkaustukku niminen firma lähestyi minua ja halusi lähettää pr-näytteen tuotteistaan. Pakkaustukku on erikoistunut pakkaus-, hinnoittelu- ja postitustarvikkeisiin ja meitä kosmetiikkaintoilijoita ilahduttaa laaja valikoima eri kokoisia täyttöpakkauksia kosmetiikalle! Pakkaustukun hinnat ovat edulliset, toki postikulut maksavat mutta 75 euron tilauksiin tarjotaan ilmainen postitus. Ja voihan aina tehdä kimppatilauksen!

Tuote, johon ihastuin ikihyviksi on tuo kuvassa vasemmalla oleva suihkepullo. Oijoi, sen sumutustuntuma on täydellinen! Jotkut suihkepullot ovat ihme ruikkijia, tämän suihke on hienojakoista sumua. Olenkin siirtänyt yhden ruikkijapullon sisältöä pikkuhiljaa tähän suihkepulloon ^_^ Suihkepulloja on saatavilla 5 ml ministä aina 1 dl vetoisiin, tuo omani on käsitykseni mukaan 0,5 dl vetoinen.

Pienet purkit ( suihkepullon vieressä oikealla )olen todennut käteviksi silloin, kun kosmetiikkanäytepussin sisällöstä jää selkeästi tavaraa useampaan käyttökertaan, siirsinkin Kauneusmessuilla saamani Bakelin silmänympärysvoidenäytteen tällaiseen purkkiin! Olen myös menestyksekkäästi pakannut seerumia muutaman päivän reissua varten näihin pikkuisiin. Tällaiseen olisi myös kiva pakata vaikka näyte jostain omasta HG-tuotteesta kaverille, itse olen tähän saakka käyttänyt näytejakeluun minigrip-pusseja.

Tuubin suhteen taasen tein sen virheen, että yritin täyttää sitä aivan liian kiinteällä tuotteella. Jopa minun lehmänhermoni olivat koetuksella, ensiksi yritin pipetin avulla, sitten seuraavaksi pienen tratin kanssa. Lopulta survoin tratissa olevaa ainetta pipetillä tuubiin ja päätin tyytyä puoliksi täytettyyn tuubiin. No, onhan se puoliksi täysi! Aion kyllä vielä testata, miten tuubin saa täytettyä notkella ja ohuemman koostumuksen omaavalla kosmetiikalla, jo melkeinpä balmimainen hoitoaine oli kyllä liian iso pala nieltäväksi. On muuten pakko sanoa, en ole vähään aikaan nähnyt söpömpää, kuin tuon pienen tratin! Sen kanssa vähän pelkään että onnistun hukkaamaan sen, niin pieni se on.


*Postaus sisältää pr-näytteen*2 kommenttia :

 1. Voi tuubi sentään. Tähän en ole lähtenyt, mutta ekologisista syistä pitäisi kyllä. <3

  Ihanaa viikonloppua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat nämä reissatessa vaan niin käteviä :) Mä kun nykyään pakkaan suhteessa enemmän kosmetiikka mukaan kuin vaatteita ^_^

   Ihanaa viikonloppua myös sinulle, ihana :)

   Poista