In this Light

Kauneusblogi

Luku 439.

abso9
abso7
abso8Olen kirjoittanutkin olevani silmänympärysvoiteiden suhteen tarkka tyttö ja mieluiten suosin geelimäisiä kootumuksia. Tovi sitten loppuun kului RENin mainio sy-geeli mutta niin se vain menee ja vaihtelunhalu iski, huomasin ostaneeni kolmannen RENin sijaan Absolutionin silmänympärysgeelin, Le Soin Regardin.

Absolutionin tuote on mainio. Täytyy kuitenkin sanoa, että kallistun aavistuksen enemmän RENin puoleen, jos minun täytyisi valita kumpi parempi. RENin inci on itselleni mieluisampi, vähän vierastan Absolutionin tuotteen sisältämää alkoholia. Olen todennut, että alkoholi ei ole iholleni ystävällisin ainesosa. Päätin kuitenkin antaa tuotteelle tilaisuuden. Tiedä sitten, onko tuon alkoholin syy, etten koe Absolutionia niin kosteuttavana? Olen huomannut uusia juonteita alaluomella, liekö talven tepposia vai sy-hoitotuotteen vaihtumisesta johtuvaa? Vai onko uusi tuote laskenut turvotusta ja täten paljastanut uusia uria?

Olenkin suosiolla siirtänyt Absolutionin aamukäyttöön ja kaivanut yöksi astetta järeämpiä keinoja. Absolution on aamukäytössä mitä mainioin! Ja siihen on syy, sen valoaheijastavuus. Tämän ansiosta olen aavistuksen koukuttunut tuotteeseen. Se nimittäin heleyttää ja tuo hohtoa mielettömästi, sy-iho suorastaan kirkastuu! Alla olevassa kuvassa olen lisännyt sy-voidetta vasemman silmänympärykseni alle ( te katsotte siis kuvan oikeaa silmää ), ero on hienoinen mutta silti huomattava, siihen vaikuttaa olennaisesti valon suunta. Hohto on mielestäni hyvin hologrammimaista, sen tuotteeseen tuo mica, joka on tuttu ainesosa mineraalimeikeistä. Hohdon näkee parhaiten tuosta kämmenselkäkuvasta, se on kyllä aikamoinen!abso1


Maahantuojan kuvauksen perusteella tuote lupaa " Parantaa pintaverenkiertoa ja kollageenin tuotantoa kirkastaen ja silottaen ohutta silmänympärysihoa. Iho on kiinteämpi. Sisältää vihreää kahvia, joka poistaa tummat silmänaluset ja turvotuksen. Mica antaa iholle luonnollista hohdetta ja häivyttää juonteita". Itse kyllä allekirjoitan yliluonnollisen hohdon, tummia silmänalusia taas ei valitettavasti saa kosmetiikan avulla kokonaan pois, eivätkä ne nyt niin riesanani olekaan-toki kuvan valo on imarteleva. Jos kärsin huonounisuudesta, tällöin tummat silmänaluset kuuluvat asiaan, mutta sellaista rakenteellista silmänympärysihon tummuutta ei minulta kyllä löydy. Ja yön aikaiset turvotukset kyllä laskevat päivän mittaan noin muutenkin, toki olen kokenut, ettei tuote itsessään turvota, kuten moni muu tuote voisi tehdä. No, juuri tästä syystä olenkin geelien suuri fani!

Geeliä voi lisäillä päivän mittaan meikin ylle, mutta sitä en ole vielä testannut. Huomasin, että geelin kannattaa antaa kuivua hyvin ennen meikin levitystä, muutaman kerran olen havainnut joko geelin rullautumista/murustumista tai meikin jumahtamista kosteaan ihoon. Itsehän siis suosin puuterimaista peiteainetta tätä nykyä, se asettaa omat haasteensa.

Tuotteessa on pumppupullo, mutta täytyy kyllä sanoa ettei se ole parhaimmasta päästä, se annostelee joko liikaa tai liian vähän! Oikean pumppaustekniikan hiomiseen saa kyllä aikaa kulumaan ja seuraavana aamuna saatkin vain arvailla, millä tekniikalla pumppua kannattaa juuri tänään lähestyä.

Joka tapauksessa tuote on pätevä ja odotankin kesää, kuvittelen tämän olevan silloin parhaimmillaan! Geelimäiset tuotteet ovat aina talvisin ehkä aavistuksen heppoisia ja kun sitä vuosi vuodelta on ikää enemmän mittarissa, joutuu aina välillä huomaamaan, että omia tuotemieltymyksiä kannattaa miettiä myös omalle iälleen sopiviksi eikä jumittaa niissä ikuisen teini-iän tuoterakkauksissa.

Tässä vielä tuotteen inci Jolien sivuilta kopsattuna:

ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, AQUA (WATER), MELISSA OFFICINALIS FLOWER/LEAF/STEM/WATER*, HELICHRYSUMITALICUM FLOWER WATER*, GLYCERINSIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBASEED OIL*, DIGLYCERINARGANIA SPINOSAKERNEL OIL*, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWERSEED OIL*, XANTHAN GUMSCLEROTIUM GUMCAFFEINEALCOHOL*,SESAMUM INDICUM (SESAMEOIL UNSAPONIFIABLES*, TOURMALINELEVULINIC ACIDCOFFEA ARABICA (COFFEESEEDEXTRACTMICACALCIUM PCAPHENETHYL ALCOHOLTITANIUM DIOXIDEBENZYL ALCOHOLSODIUM LEVULINATE,PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL*, BORAGO OFFICINALIS SEED OIL*, LECITHINNYMPHAEA COERULEA LEAF CELLEXTRACTSILICASODIUM HYDROXIDEALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT*, CALENDULA OFFICINALIS FLOWEREXTRACT*, TOCOPHEROLHIBISCUS SABDARIFFA FLOWER EXTRACT*, ORMENIS MULTICAULIS OILMALPIGHIA PUNICIFOLIA(ACEROLAFRUIT EXTRACT*, SODIUM HYALURONATEDEHYDROACETIC ACIDMALTODEXTRIN*, CHLORELLA VULGARISEXTRACTCITRIC ACIDCITRONELLOL**, GERANIOL**, LINALOOL**, CITRAL**, LIMONENE **

2 Kommentit

Lähetä kommentti

Follow