Pages1.3.2015

Luku 441.

WP_20150301_11_11_21_Pro
WP_20150301_11_11_37_ProSuosikkikynsilakkani on ehdottomasti Essien spaghetti strap! Jos yhtäänkään lakkaisin enemmän kynsiäni, voisin veikata minulta löytyvän kunnon Essie-kokoelman, sen verran hyvältä näiden laatu nimittäin vaikuttaa. Helppo levittää, levittyy kauniisti uraisillekin kynsille, kuivuu nopeasti ja kestävyyskin ihan ok. Siinä oikeastaan onkin ne tekniset ominaisuudet, mitä kynsilakalta kaipaan! Hinta toki kirpaisee, mutta näitä aina välillä löytää tarjouksesta.

Minun täytyy kyllä tunnustaa, olen todella huono lakkaamaan kynsiä. Kosmetiikkaherkkiksenä kun koen lakat aika täpäkäksi tuotteeksi ja astmaatikkomieskin kiittää, kun lakan käry ei ole joka viikkoista. Ihan niin hieno lady en ole, että lähtisin kauneushoitolaan kynsiäni huollatuttamaan. Tai sanotaanko, lompakkoni ei ole! Kynsitarrat muuten voisivat olla ratkaisuni, ehkä nyt vihdoin ja viimein muistan sellaiset ostaa?

Mutta täytyy kyllä myöntää myös se, että lakatut kynnet kyllä vaan ovat huolitellummat! Itse rakastan nudekynsiä, näihin minun piti tehdä kultaglitteriset tipit mutta kello yksi yöllä ( joka on se yleisen kynsienhuoltoaikani ) en vaan enää venynyt. Kultaiset tipit siksi, koska ne olisivat mätsänneet niin nätisti näihin pikkusormuksiin, jotka hankin Lindexistä! Harmi vaan olen oston jälkeen hukannut jo kaksi, onneksi näitä oli paketissa useampi kappale.

7 kommenttia :

 1. No onpas muuten hyvännäköinen valkoinen kynsilakka! Tai okei, valkoinen nude :) Tosi luonnollisen näköinen, mitä valkoiset eivät yleensä ole. Ja silti se on selvästi valkoinen, siis riittävän valkoinen. Haluun ton kesäksi! Mä en kans tykkää siitä miltä lakat tuntuu, mutta kun jokin sävy iskee, ei haittaa käryt eikä se epämiellyttävä painostava tunne sormenpäissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä täydellinen " your nails but better"-sävy :) Essien sivuilla sanottiin tämän olevan "a sheer pink peony" ja heidän sivujen perusteella tämä on ihan eri värinen, kuin mitä tämä on kynsilläni tai tuossa lakkapullossani! Itse koen tämän kyllä vähän sellaisena todella hailakkana vanhana roosana, kylmänä enemmän kuin lämpimänä ja todellakin, lähes valkoisena mutta ei ihan kuitenkaan. Mutta kirkastaa kyllä ihanasti kynsiä ^_^ Sokoksella Essien lakat ovat muuten "Kutsu kauneuteen"-tarjouksessa!

   Poista
  2. Kylmä tosiaan, se tuossa just ihastuttaa. Nudena jos ajattelee, niin minusta tämä on parempi kuin ne Lumenen uudet, joita on blogeissa nähty. Vaikka niistäkin parista sävystä tykkään tosi paljon, mutta niistä mikään ei ole tällainen kylmän kirkas. Muistuttaa vähän sitä mitä parhaimmillaan voi olla valkoisen lakan ja värittömän kirkkaan sekoitus, mutta tämä sun on tietysti peittävämpi, mitä kaipaa varsinkin kynsien kärkiin :) Mä niiin hankin tämän, maksoi mitä maksoi - Sokosta kun ei harmikseni ole ihan lähettyvillä... Hassua muuten, että kosmetiikassa useinkin sävykuvat on totaalisen pielessä! Siis miten niitä sävyjä ei muka saa säädetyksi todellisuutta vastaaviksi!? Enkä tarkoita sitä miltä ne näyttää mun näytöllä vaan ihan jossain firmojen omissa esitteissäkin esim. huulipunat voi näyttää ihan muulta kuin mitä ne todellisuudessa on.

   Poista
  3. Mä oon kyllä niihin Lumenen nudeihinkin tykästynyt, tosin en ole vielä niitä hankkinut. Itse muistan aikoineen kyllä pohtineeni pitkään, minkä niistä Essien vaaleista lakoista oikein ostan, tämä miellytti eniten silmiäni :) Ja toden totta, tällä saa ripauksen ranskalaista manikyyria, kun kirkastaa kynsien kärkiä :)

   Totta muuten, monissa esitteissäkin saattaa värit vääristää aika pahasti! Kun lähdin tätä pelkän sävyn, en nimen, perusteella Essien sivuilta etsimään, kolusin eka kaikki ne vaaleat läpi ja olin vähän että mikäs juttu tää nyt on, kun ei tätä vaan löydy :D itsekin huomaan myös sen, että kun ottaa kuvia, niin tosi harvoin saa sitä ihan realistista sävyä vangittuakaan.

   Poista
 2. Kommentoinpa vielä tännekin, että sain Spaghetti Strapin ja olen siihen aivan ihastunut. Tämä on muuten siitä jännä, että tässä on vähän kuin monta eri lakkaa samassa pullossa. Jos laittaa yhden ohuen kerroksen, lakka näyttää oikeastaan ihan värittömältä mutta huolittelee kynnen kauniisti. Kahdella ohuella kerroksella siitä tulee pehmeä nude. Kolmannella kerroksella viileä vaaleanpunainen. Minulla on nyt kaikkia näitä kolmea yhtä aikaa eri sormissa, ja pysähdyn tuon tuosta ihailemaan niitä kun kaikki ovat niin nättejä :) Sen huomasin, että tätä lakkaa täytyy laittaa nimenomaan ohuina kerroksina. Minulla kun on tapana laittaa kerralla vähän paksummin, niin huomasin että tällä lakalla ei niin voi tehdä - se nimittäin ei pysy kynnellä vaan valuu ulos, iholle :D Hassua, minulle ei ole ennen näin käynyt. Ongelmana on siis muiden lakkojen kanssa ollut vain kuivumisen hidastuminen. Mutta hyvähän se on opetella kärsivällisyyttä ja tehdä ohuita kerroksia - tulos on niin kuitenkin aina nätimpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tämä on kyllä kunnon kameleonttilakka :) Itse laitan yleensä kaksi kerrosta, tarkoitus oli tähän laittaa kolmanneksi kultahippuja mutta aika loppui kesken ^_^ ohuilla kerroksilla lakka kuivuu ainakin itselläni aika sukkelaan, toki laitan aina päälle pikakuivattajan. Yleensä olen annostelun suhteen aika varovainen, sillä paksulla kerroksella saan vaan tuhoa aikaan :D Koitko muuten levittyvyydessä noin muuten mitään eroa? Itselläni on yksi kynsi aika urautunut, sellainen mummokynsi suorastaan ja moni lakka levittyy aika huonosti sen päälle..mutta tämä levittyi hyvinkin inhimillisesti! Ja on itseasiassa sillä kahdellakin kerroksella jo aika peittävä :) Mutta kerroksia säätämällähän se lakan luonne tosiaankin muuttuu :) Mutta ihana kuulla, että tykkäsit :)!

   Poista
  2. Joo, munkin mielestä tämä kuivuu ihan nopeasti! Ei mulla yleensäkään ongelmia kuivumisen kanssa, enkä käytä pikakuivattajaa. Peukaloiden kynnet mulla on hieman urautuneet, mutta tämä levittyi ihan hyvin niihinkin. Pikemminkin minulla on ongelmana käyrät kynnet, siis varsinkaan peukaloiden kynnet eivät kasva suoraan, mutta tämä kynsilakka on jo kahdella kerroksella riittävän peittävä häivyttämään käyryyttäkin ihan mukavasti :)

   Poista