In this Light

Kauneusblogi

Luku 451.

lumenenude21
lumenenude1

Kasvot ilman meikkiä

lumenenude5


Kasvoilla meikkivoide

lumenenude10puut


Meikkivoide puuteroitu sekä poskipuna lisätty

lumenenude19puut lumenenude14puut

Kasvoilla koko meikki


lumenenude22

Ajattelinpa vielä kertoa fiiliksiäni Lumenen uudesta Nude Perfection Fluid-kevytmeikkivoiteesta, kun takanamme on noin kuukausi yhteistä taivalta. Jouduin siis ostamaan tämän ihastuttuani siihen käytettyäni sitä ensiksi näytepussillisen

Meikkivoide on yllättävän nestemäistä lurua, mutta peittävää. Oma ihoni on ollut sangen hyvässä kunnossa ennen meikkivoiteen käyttöönottoa mutta myös meikkivoiderupeaman aikana. Toki oma vaikutuksensa on ollut Clarisonicilla, mutta mielestäni tämä meikkivoide ei ole tukkinut ihoani tai aiheuttanut ärsytysreaktioita. Päinvastoin, olen jopa kokenut meikkivoiteen kosteuttavana!

Meikkivoide levittyy kasvoille hyvin, jopa röpelöiselle nenälle. Itse suosin levitykseen sormia, olen ehkä kerran käyttänyt levitykseen sivellintä? Meikkivoiteen peittokyky on ollut omiin tarpeisiini riittävä, toki nyt leukaan sekä toiseen nenänpieleen on iskenyt hormoninäppyrykelmä tai meikinpohjustusvoiteen aiheuttama tukkeutuma-alue, jotka ovat punoittaneet. Kovin punoittavia näppyjä ja finnejä tämän pigmentti ei riitä peittämään, sen sain huomata. Oma sävyni 2 hunajapilvi on punapohjainen ja hitsit, se kyllä sulautuu kasvoilleni todella hyvin! 

Meikkivoide jo sinällään loihtii kasvoille kauniin, hehkeän pinnan, mutta itse tykkään viimeistellä sen ultraohuella mineraalimeikkikerroksella. Käytän siis Jane Iredalen puristepohjaa meikin kiinnitykseen ja hitsiläinen, se ja meikkivoide muodostavat kyllä hyvän yhdistelmän! Aion kuitenkin seuraavaksi hankkia kokeiluun Benecosin hypetetyn kivipuuterin, voisin veikata senkin toimivan tämän meikkivoiteen kanssa kauniisti yksiin.

Tuotteen inci on mukavaa luettavaa alkoholien välttelijöille, olin ymmärtäväni, ettei siinä ole ns. kuivattavaa alkoholia vaan tuotteessa oleva C9-15 fluoroalcohol phosphate mitä ilmeisemmin kontrolloi ihon kiiltoa ja täten auttaa meikkivoidetta kestämään kauemmin kasvoilla. Tuote sisältää valmistajan mukaan erityisiä silikoneja sisältävän fluid-teknologian, joka takaa ohuen koostumuksen. Lakan siemenuute taisikin olla incin ainoa kasviperäinen raaka-aine mutta hurjasta silikonimäärästä huolimatta tuote ei ole ihoani tukkinut. 

Minua harmittaa tuotteessa muutama seikka, ensiksi tuo pumppu on huono. Olen onneksi oppinut siihen oikean tekniikan, sitä pitää painaa kevyesti, ikäänkuin nitkuttaen. En todellakaan suosittele pohjaan asti painamista, silloin tuotetta tulee ihan liikaa kerralla! Toiseksi, todella vaaleaihoiset kaipaavat sävyä 0, sävy 1 on useimmille liian tumma. Kolmanneksi, aurinkosuoja olisi voinut olla kiva lisä? Pulloa pitää muuten muistaa ravistaa ennen annostusta!

Olen kokenut, että tuote pysyy kasvoilla yllättävän hyvin, monta kertaa tällaiset ohuet meikkivoiteet vaan..häviävät kuin tuhka tuuleen. Toki tämäkin on ihan päiväkohtaista, jonain päivinä huomaan tuotteen painuneen ihohuokosiin, jonain toisena päivänä se taas näyttää vielä illalla suhteellisen mallikkaalta. Jos laitan alle primerin, meikki pysyy kyllä kauniina aamusta iltaan, harmi vaan sangen moni meikinpohjustusvoide vaan tuntuu tukkivan ihoani! Mutta silloin, kun ihon kosteustasapaino on optimaalinen, huomaan meikinkin pysyvän kauniimpana pidempään. 

Lopuksi tiivistettynä, tästä kyllä nyt tuli uusi suosikkimeikkivoiteeni! Mielestäni tämä on jotain värillisen päivävoiteen ja meikkivoiteen väliltä, ehkä rohkenen tituleerata tätä jopa bb-meikkivoiteeksi ^_^? Tykkään todella paljon meikkivoiteen jättämästä, hehkuvan heleästä pinnasta ja siitä, että tämä tuntuu itselläni jopa ihoa hoitavalta. Iso sydän myös kotimaisuudesta, suhteellisen edullisesta hinnasta ja kauniista pullosta! Ja vinkkinä, meikkivoide on huhtikuussa Citymarketissä tarjouksessa, taidan itse käydä hakemassa täydennystä ^_^

2 Kommentit

  1. Mielestäni tuo meikkivoide on todella hyvä, vaikka sormeni hamuavatkin aina Lumenen Blurin jostain syystä kaapista. Tuo Lip Balm sai miltei sekaisin, siinä on kaikki mistä pidän eli minulle täydellinen tuote. Todella kaunis meikki, sellainen kuin et olisi meikannutkaan vaan hehkut kauniisti <3 Lumene on kyllä nykyään aivan mahtava merkki. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos meikkikehuista, ihana Tiia <3 Jaa, pitäisiköhän itsekin korkata sen Blur-meikkivoiteen näytepussi..^_^ Lip Balm on myös kelpo tuote, hyvä sellaisiin meikkasin meikittömän meikin-hetkiin :D Olen kyllä nyt pienen ajan sisällä kyllä ihastunut Lumeneen ihan tosissani, ainakin sen meikkipuoleen :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow