In this Light

Kauneusblogi

Luku 455.

pääsiäismeikki12


pääsiäismeikki7


Kokeilin muutama viikko sitten valkoista silmämeikkiä, johon en ollut silloin kovin tyytyväinen. Kommenttiboksissa heräsikin runsasta keskustelua ja Tantelololle vinkkaamastani vinkistä otin itseasiassa itse vaarin, nimittäin vaaleat, paksut rajaukset! Tosin, itse kyllä harrastan tätä usein, viimeksi kultaisin rajauksin. Koska huomasin Make Up Storen luomivärin sangen haastavaksi enkä halunnut kokeilla tehdä rajauksia sillä, jouduin kipaisemaan silmämeikkikynäostoksilla. Anttilassa oli sopivasti jonkinsortin Keskusvaraston tyhjennys-härdelli josta alesniiduilin Isadoran silmämeikkikynän 30 % alella. Teoriassa tämä Inliner Kajal on tarkoitettu sisärajauksiin, mutta muistaakseni en muuta valkoista silmämeikkikynää telineestä löytänytkään? Mielestäni tuote toimii myös ulkorajauksissa, se saattoi ehkä aavistuksen leimata rajausta luomivakoon? Joka tapauksessa en enää tee silmämeikkiä, en edes niitä rajauksia ilman pohjustajaa, niin paljon se elämää helpottaa ja pidentää meikin kestoa!

pääsiäismeikki13


pääsiäismeikki15


Huulille valitsin värin puhtaasti sen perusteella, mikä tuote on jäänyt vähälle käytölle viime aikoina. Ja kun sitä huulille sudin, ihmettelin miksi, nämä YSL:n Badydoll Kiss & Blush-monitoimimaalit kun ovat todella miellyttävän tuntuisia huulilla! Levittyvät nätisti, tuntu huulilla on kuin silkkisamettia ja väri kuluu nätisti pois. Tuotteen avulla on helppo rajata huulet, jolloin lopputulos on luonnollinen. Ehkäpä taidan laittaa ostoslistalle jonkun toisen värin ja lykätä listan ahkeraan reissaavan anoppikokelaan matkaan? Mutta jos budjetti taipuu, et perusta normaaleista huulipunista ja kaipaat helppoa huulituotetta, voisin silloin kyllä suositella näitä Kiss & Blusheja. Ne käyvät myös poskipuniksi!

Tällaisessa meikissä vietin pitkäperjantain, joka kuluikin tuon rakkaan reissunaisen luona kyläillen. Muut pääsiäispäivät tulikin vietettyä lapsuudenkodissani joko ilman meikkiä tai todella kevyt ehostus kasvoilla, yleensä vapaapäivät ovat hyviä "otan kuvia jemmaan" hetkiä mutta nyt, hyvä jos kameran sain kaivettua esiin, Instankin suhteen tuli vietettyä pieni loma ^_^

10 Kommentit

 1. Pirtsakka on! Onko sulla myös ripsirajassa musta rajaus vai onko sulla vain niin tiheä ripsistö, että sen tyvi näyttää rajatulta? Tuota meikkiä (siis kahdella rajauksella) olen kyllä paljon itsekin harrastanut, mutta en ihan lähivuosina, kun yläluomet melkein viistävät maata. Ehkä kesällä uskaltaisi kokeilla pitkästä aikaa :) Hehee muuten, olenkin näköjään huomaamattani sinulta saanut houkutuksen kultaiseen rajaukseen! Olen nimittäin lukenut linkkaamasi postauksen mutta en ollut aktiivisesti pannut merkille kultaista rajausta, kun huomioni oli kiinnittynyt huulipunaan. Just viime yönä jossain verkkokaupassa vertailin kultaisia eyelinereita ja mietin, uskaltaisinko kokeilla. Kovin muuten näkyvät olevan suosittuja, usein juuri kultainen sävy oli loppuunmyyty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole toista rajausta, ainoastaan ripsiväri ja tuo valkoinen rajaus :) Mulla ripsarit sotkee levityksen aikana yläluomen, tällöin se väri pääsee ihan sinne tyveen saakka, teen aina silmämeikin niin, että ripsiväri ensin, sitten poistan ripsaritöhryt luomelta ( misellivesi on pop ^__^ ) ja sitten jatkan silmämeikin tekemistä. Mulla on ollut aikoinaan kyllä tosi tuuheat ja pitkät ripset, hormonien ansiosta ne ovat nyt harvemmat ja lyhyemmät :P

   Mutta kannattaa ehdottomasti kokeilla vaikka kesällä :) Ja joo, voin lämpimästi suositella kultaista silmämeikkikynää/eyelineria, mä voisin itse kerätä niitä melkoisen sarjan, rakastan niiden helppokäyttöisyyttä ja noh, jotenkin raikasta mutta aikuismaistakin ilmettä :) Maybellinella on kans aika hyvä kultainen kajal-tyylinen silmämeikkikynä, se on vielä lämpimämmän, oranssiseen taittavan kullan sävyinen Korresiin verrattuna ja mielestäni pitkäkestoinen! Enkä yhtään ihmettele niiden loppuunmyyty-statusta, kultainen kun sopii varmaan aika monelle ja on minun mielestäni aika turvallinenkin vaihtoehto :)

   Poista
 2. Mulla ei meikkikynät pysy paikallaan ja useimmiten myös kirvelevät silmiä, joten katselen aina eyelinereita :) Katsastin tällä välin e.l.f:in tarjonnan, kun heidän superhalvat eyelinerinsa ovat mulla toimineet varsin mallikkaasti. Kuparinen ja hopeinen löytyisi, mutta ei kultaista, höh :( Mutta kyllä mä sen jostain löydän. Haluan siis halvan sen takia, että epäilen ettei se kuitenkaan toimisi minulla - mutta yllättävän luonnolliselta ja, kuten sanoit, jopa turvalliselta kultainen rajaus voi näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin osa silmämeikkikynistä "valskaa" ja karkaavat silmään kirvelemään. Mutta esim.se Lumenen primeri toimi tuon Korresin kynän kanssa tosi hyvin yksiin, aiemmin Korresin tuote on saattanut joskus silmiin valua.

   Mä muuten illalla inspiroiduin ja katsastelin Kikon sivuja,siellä oli aika runsas valikoima jos jotakin! Käsitykseni mukaan toimittavat Suomeen, tosin postareista en tiedä..voikin tulla kalliiksi lystiksi! Mutta oon kuullut heidän eyelinereista suitsutusta ja hinnat oli naurettavan halpoja :D

   Poista
 3. Uskomatonta kyllä tuo ettei sulla ole mustaa tyvirajausta! Sulla täytyy olla myös jotenkin ihan erilainen tapa laittaa ripsaria, että saat värin noin voimakkaasti ihan silmään kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa siis olla postausidean paikka :) mutta riippuu myös ripsatistakin, tässä muistaakseni Lumenen Truly Bold and Curly, joka jättää ripset pehmeiksi, ei koppuroiksi :) mutta yleensä siis teen sitä sik-sakkausta, ehkä myös silmän muotokin tuohon lopputulokseen vaikuttaa?

   Poista
  2. Mäkin siksakkaan ja silmän ulkoneva muotokin luultavasti helpottaa ripsivärin levitystä, mutta mulla vain se väri ei meinaa tarttua tyveen. Kiko-tilaus houkuttaisi ja muistaakseni Nude-Erikan (heh) erään kulmatussipostauksen kommenteissa kaavailtiin yhteystilausta, joten postikulut varmaan ovat suuret :D

   Poista
  3. Mä olen huomannut, että osa ripsareista tekee vähän samalla sitä rajausta, myös se harjan muotokin vaikuttaa. En ole itse kokeillut, mutta Armanin huiman hintainen ripsari lukeutuu tähän kastiin. Myös Isadoran Big & Bold sekä Flashing Volume tekevät tuon rajausefektin itselläni.

   Mä kävin katsomassa ne postarit, alle 49 euron tilauksen postarit 13 euroa ja yli 49 euron tilauksen taasen kahdeksan euroa. Eli mun mielestä aika kovat, verrattuna Viron 6,90 / yhden euron toimituskuluihin!! Jos inspiroidun tekeen tilausta jossain vaiheessa, voin vinkata sulle, jos siis haluat kans jotain tilata :D Tosin täytyy vielä tuohon valikoimaan tutustua, nyt katsoin pikaisesti silmämeikkikyniä sekä eyelinereita ja korostustuotteita.

   Poista
  4. Volyymiripsarit ovat mukavuusalueeni ulkopuolella myös, joten taidan tyytyä tyvirajaukseen :D Katselin Kikon eyelinerit myös ja mun mielestä siellä ei juurikaan ollut sellaisia sävyjä joita haluaisin. Vihreää taisi olla, mutta ei kuvia siitä millaista jälkeä eyelinerit tekevät. Hmm... Täytyypä tutkia Kikon valikoimia. Postareiden takia pitäisi tosiaan löytää enemmän ostettavaa kuin yksi kulmatussi :)

   Poista
  5. Kikon eyelinereissa oli kyllä aika rajallinen sävyvalikoima :T itseäni kyllä isosti harmitti myös incien puuttuminen, saatan siis säästää Kikoilut siihen, että pääsen joskus heidän liikkeeseensä :D Ja tosiaankin, aika paljon saa tuotteita ostaa, yhdelle tuotteelle tulisi ihan järkyt hinnat postareiden takia ^_^

   Poista

Lähetä kommentti

Follow