In this Light

Kauneusblogi

Luku 461.

Vappumeikki1-2
Vappumeikki1.6
Vappumeikki1.8 Vappu on kyllä yksi suosikkijuhlistani! Rakastan kevättä, kesän odotusta ja onhan näissä päivissä omaa karnevaalitunnelmaa, saa pukeutua juhlavasti ja useimmilla on töistä vapaata. Meillä on lisäksi ystäväporukalla perinne, vappupiknik joka säätilan sanelemana ollaan joko ulkona tai sisällä. Viime vuonna olimme sisätiloissa, tänä vuonna olimme urheita sissejä ja päätimme olla ulkona.

Tässä nopea silmäys omaan vappulookkiini. Meikit valitsin aika fiiliksen mukaan, etukäteen olin ainoastaan päättänyt tehdä silmämeikin Korresin kultaisella luomivärillä. Meikkipohjaksi valikoitui YSL:n Le Teint Encre De Peau Foundation ( sävy b20), jonka ostin jo joulukuussa mutta se on jäänyt liian vähälle käytölle. Täytyykin ottaa ryhtiliike sen suhteen! Meikkipohjan kiinnitin Korresin Multivitamin kivipuuterilla ( sävy MVP2 ), se sulautuu kyllä yllättävän hyvin meikkivoiteen kanssa, jättäen tuollaisen pehmeästi hohtavan pinnan! Poskille sipaisin Lily Lolon Burst Your Bubble-poskipunaa ja Bobbi Brownin aurinkopuuteria. Kokeilin asetella punan ja varjostuksen vähän eri kohtaan kuin yleensä mutta taidan jatkossa pitäytyä omissa tutuissa uomissani. Kulmat tein L'orealin uudella kulmakynällä, josta on itseasiassa Max Factorille hyväksi haastajaksi! ( Ja jestas, vanhoja kuvia katsoessani kyllä huomaan Clarisonicin tehneen taikojaa, huhhuh! Voisinkin kohta puolin kirjoitella välikuulumisia. )

Tarkoitukseni oli alunperin laittaa päähän 70-luvun henkinen leveälierinen huopahattu, mutta päädyinkin laittamaan kukkapannan, siinä vaan oli enemmän karnevaalifiilistä! Valitsemani hiuslaite lopulta määritteli huulipunan sävyn, minulle taisi käydä tietynsortttinen innostuminen Maybellinen huulipunien suhteen enkä vaan voinut vastustaa Plum Passion sävyä, varsinkin kun huomasin punien olleen huhtikuun ässätarjouksissa!

Itse piknikillä tosin suurin osa ajasta kului megakokoisen takin jättihupun suojassa, sää oli muuten mainio mutta se tuuli, hui olkoon! Onneksi tosiaankin on olemassa takkeja, joiden sisälle voi kirjaimellisesti uppoutua.

InstagramCapture_19b7bc28-398e-4eff-bb8c-b688a48b78bd
   

6 Kommentit

 1. Kivompi se on hupun sisässä olla,kuin avopäin paleltua. :)
  Meillä oli ihan perus-koti-ilta. Ei vielä voimat riittäneet jalkeilla olla ulos asti. Onneksi vappujakin tulee vielä monta. :D
  Mukavaa kevättä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin, mielummin lämpö kuin vilu :) Monella vappupiknikille onkin varustauduttu talvitakein ja lisähuovin, kertaakaan ei olla paleltu! Nyt tuuli oli vaan aikamoinen, häiritsi eniten syömistä :D Ja ei aina vappuan tarvi lähteä ulos rehaamaan. Aatto sujui meilläkin ihan kotosalla, leipoen :D

   Ihanaa kevättä myös sinulle, Viltsu!

   Poista
 2. Huulipunasi niin kaunis. Ja joo, jättihuppu takissa varsin kätevää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis ^_^ Jättihuppu on kyllä käytännöllinen, olen kyllä iloinen alelöydöstäni!

   Poista
 3. Onpas kaunis vappulook! :) Mä olen viihtynyt lähinnä neljän seinän sisällä ja aika vähillä meikeillä, heh.

  Mutta hei, nyt alkoi kiinnostaa tuo Lorkun kulmakynä! Siihen täytynee käydä tutustumassa. :) Mulla oikeastaan kaikki kulmakynät vetelee viimeisiään, ja olin jo ajatellut niiden loputtua ostavani tutun ja turvallisen Max Factorin. Macin kierrettävästä kynästä tykkään myös kovasti, mutta se oikeasti kuluu sitä tahtia ettei budjetti jousta pidemmän päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen ^_^ Vappu oli kyllä hyvä syy laittaa vähän kukkakoristeita hiuksiin :D

   Ja kannattaa käydä todellakin tutkimassa tuota Lorkun kulmakynää, voisin kuvitella sen sopivan sullekin hyvin ja koostumuksenkin olevan mieluisan :) Muistaakseni MF maksaa 7,90 € ja Lorkku maksoi Kicksissä 8,80 €. Tykkään tuosta kynän sävystä, se on tosin vähän vihreään taittava :D Koostumus on kuitenkin mukavan kova, ehkä aavistuksen pehmeämpi kuin MF:n. MF:lla saa ehkä aavistuksen skarpimman jäljen, mutta ei tuo Lorkkukaan kauaksi jää. Pitänee varmaan tehdä postaus, jossa toisessa kulmassa MF ja toisessa Lorkku :D

   Poista

Lähetä kommentti

Follow