In this Light

Kauneusblogi

Luku 479.

Kesismeikki10
Kesismeikki9

Kesällä on ihana keventää meikkiä tai vaihtoehtoisesti olla vallan ilman meikin ripaustakaan. Itse kuulun kyllä siihen heimoon, jonka mielestä kesälläkin pieni ehostus on ok. Tässä siis kuuden tuotteen pikainen kesämeikki, kuvasta unohtui ripsiväri! 

Meikissä on luonnollisesti käytettyä uusia alelöytöjäni. Cc-voiteen ihana ominaisuus on kevyt, kuulas ja yllättävän mattainen lopputulos aurinkosuojakertoimella 20, tämä on toiminut yllättävän hyvin helteisillä kävelylenkeillä! Puuteroinnille ei välttämättä ole tarvetta, mistä yllätyin. Iloisesti. Levitin cc-voidetta myös silmänalusille. Ja niin, kuuden kohdan meikki onkin itseasiassa seitsemän, koska puuteroin silmänympäryksen kevyesti Jane Iredalen puristepohjalla. Niin ylä- kuin alaluomen. Tuo tuote on muuten oiva aurinkosuojatuote silmänalueen iholle, koska siinä on fyysinen aurinkosuojakerroin 20. Suosittelen lämpimästi silmänalueen ihon puuterointia, koska silloin meikkikin pysyy paremmin paikallaan eikä se karkaa silmiä ärsyttämään!

Kesismeikki6

Silmiin sudin ripsivärin ohella Korresin kylmän kultaista luomiväriä, niin ylä -kuin alaluomelle. Kulmat ehostin L'orealin kynällä. Huulille töpöttelin Kjaer Weisin huulisävytettä suloisessa korallin värissä sweetness.

Kesismeikki5

Poskille sudin reilusti uutta Guerlainin aurinkopuuteriani. Sävy on yllättävän luonnollinen, vaikka kyllä tälläkin saa överit aikaan! Päätin kokeilla, toimisiko Kjaer Weisin huulisävyte myös poskipunana. Alkuun pelästyin, että niinköhän se vaan jumahti aurinkopuuterin päälle epämääräiseksi laikuksi mutta sitten tapahtui häivytyksen ihme. En toki ota vastuuta, jos joku onnistuu meikkinsä pilaamaan lisäämällä puuterisen tuotteen päälle voidemaista ^_^ Mutta ei hullumpi lopputulos, teoriassahan tämä olisi jollekin pienelle viikonloppureissulle oiva 2 in 1-tuote, jos siis haluaa minimoida pakkaamisen. Itsehän pakkasin viikon reissulle kolme poskipunaa koska en vaan osannut valita mieluista ja vaihteleehan se meikkausfiiliskin päivittäin.

2 Kommentit

 1. Kesällä on kyllä ihanaa keventää meikkiä. Olen huomannut käyttäväninä jane iredale sävyttävää päivävoidetta ja iredalen aurinkohehkuvoidetta ja huulikiiltoa kaiket päivät. Niissä vielä uv suoja. :)

  Ihanan heleä meikki ja tuo aurinkopuuteri! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näillä helteillä ei kyllä teekään mieli meikkivoidetta naamaansa laittaa :) Mineraalimeikki tosin on toimiva, pitää ihon mattaisempana ja sävyttävät päivävoiteet/bb:t taasen ovat ihanan keveitä ja helppoja :) Uu, Janen aurinkohehkuvoide kuulostaa ihanalta! Mun pitäisikin ostaa se uv-suojallinen huulivoide..

   Ja kiitos! Aurinkopuuteri on ihana. Oi, sen tuoksukin..käypä tuoksuttamassa tilaisuuden tullen :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow