In this Light

Kauneusblogi

Luku 481.


Guerlain2

Guerlain6

Nappasin viime viikolla alennusmyynneistä Guerlainin aurinkopuuterin, Guerlain Terracotta Joli Teint Powder Duon. Tuotteesta on valikoimissa neljä sävyä, joista kaksi on kylmiä ( 00 Clair/Light- Blondes ja 02 Naturel/Natural-Blondes ) ja kaksi lämmintä ( 01 Clair/Light-Brunettes ja 03-Naturel/Natural-Brunettes). Pitkän ja perusteellisen pohdinnan jälkeen päädyin sävyyn 01, jota myyjäkin minulle suositteli.


  Guerlain3

Tuote on pakattu peililliseen rasiaan, mukana ei tule vippaa. Aurinkopuuteri koostuu kahdesta eri osasta, joita on tarkoitus pyöräyttää samaan siveltimeen tai punaisempaa kohtaa voi erikseen sipaista poskipunasiveltimeen. Tottahan toki ruskeampaa kohtaa voi myös käyttää erikseen, mutta itse näen tuotteen funktion huutavan molempien osioiden siveltimeen nappaamista! Tuotteen tuoksu on todella parfymoidun hurmaava ja vähän jo siinä rajalla, onko se liiankin huumaava. Se nimittäin tuoksuu hyvin vahvasti kannen aukaisun jälkeen ja teoriassa voisi mennä huonetuoksunakin, hohhoo! Iholla en tuoksua huomaa tai sitten olen jo niin turtunut siihen.

Guerlainaurinko1
Guerlain Terracotta Joli Teint Powder Duo 01 Clair-Light Brunettes

Sävy on kauniin persikkainen ja hyvin luonnollinen, taittaen keltaiseen. Ylläolevaan kuvaan olen kerrostanut tuotetta napakalla peiteainesiveltimellä runsaasti. Tuotteen glow on yllättävän maltillinen, se näkyy tietyssä valossa parhaiten enkä itse osannut sitä kuviin vangita. Jos välttelet talkkia, vältä tätä tuotetta sillä talkki on inci-listan ykkössijalla. Inci on pitkähkö mutta mukaan on onnistuttu leipomaan allantoinia, glyseroolia sekä hyaluronihappoa, joilla on ihonhoidollisia ansioita. Incissä on kolmantena Lauroyl Lysine, kookosöljystä johdettu aminohappo jolla voi myös olla ihonhoidollisia ominaisuuksia. Moniin puuterisiin tuotteisiin sitä lisätään antamaan "silkkistä tuntua", jolloin tuote levittyy pehmeämmin. Siihen en ota kantaa, kuinka hoitava tuote oikeasti on! Reilun viikon käyttö ei kuitenkaan ole tukkinut ihoani tai muutenkaan sitä runnellut. Valitettavasti unohdin ottaa incistä kuvan, mutta Temptalian sivuilla voi sen käydä kurkkimassa.


Guerlainaurinko7
Guerlainaurinko9


Tässä vielä muutama kuva, miltä tuote näyttää kasvoilla lähikuvassa sekä osana kokonaisuutta. Meikkipohjan eli L'orealin cc-voiteen puuteroin kevyesti Jane Iredalen puristepohjalla ja sipaisin aurinkopuuteria poskille sekä ohimoille. Lopputulos on todella luonnollinen vaikka käytinkin siveltimenä napakkaa kabukia! Tämän kanssa kabuki tai muu napakka sivellin on melkeinpä ehdoton, muuten voi olla ettet saa tuotetta tarpeeksi pyöriteltyä siveltimeen. Teoriassa on hyvä asia, että tuotetta joutuu ihan kunnolla pyöräyttämään siveltimeen ja sen jälkeen työstämään iholle. Toisaalta, tämän hintaluokan tuotteessa tuo koostumus voi jotain harmittaa. Levittyvyys on kuitenkin mainio, tämä häivyttyy hyvin. Koostumuksen ja värin ansiosta suosittelen ensisijaisesti vaaleaihoisille, tummemmalla iholla sävyt saattavat sulautua liikaakin. Oikein lumikki-ihoisten kannattaa aluksi toki kokeilla, miten tämä erottuu, onko liian tumma. 

Olen kyllä ehtinyt tykästyä tuotteeseen, tämä on ihanan kesäinen vaihtoehto Bobbi Brownille. Uskaltaisin jopa väittää Guerlainin levittyvän ja häivyttyvän kauniimmin kuin Bobbin! Ja onhan se fiilis aina ihan eri sipaista poskille Guerlainia. Jos haluat panostaa yhteen selektiiviseen tuotteeseen, kannattaa katsastaa Guerlainin aurinkopuuterituotteet, sillä tämä firma taitaa ne ja onhan aurinkopuuteri pitkäikäinen ostos, sen pannun pohjan näkemiseen saa kyllä tehdä töitä! Ja puuterimaiset tuotteet eivät niin pilaannu, kuin esimerkiksi huulituotteet.


ps. Flickr teki uudistustepposet ja vanha hyvä html-upotus vaihtui näemmä firman mainokseen ja kameramerkin maailmalle toitottamiseen. Ja mahdollisesti dorkien kuvanimien blogieetteriin pamahtamiseen! Nimimerkillä "laitoin jo palautetta".

pps. SUURKiitos Tiinalle, joka vinkkasi miten flickr kuvat saa upotettua ilman ylimääräisiä mainoksia! Vaihdoinkin postauksen kuvat mainoksettomiin versioihin asap ^_^

6 Kommentit

  1. Joku tollanen puuteri tai vahvempi poskipuna olis kyllä tarpeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi! Guerlain on ihanaa luksusta, mutta esimerkiksi Lumenella on hyvä aurinkopuuteri vaaleaihoisille :) Zuiilla on myös ihanat poskipunat, jos tykkää enemmän poskipunasta :)

      Poista
  2. Ooh miten tuota upeutta edes raaskii korkkaista. Nyt kun vielä olen huomannut, että aurinkopuutereita saa aina eri värisillä koteloilla, meinaa hulluksi tulla. Balmainin hiustuotteet, oi rakastin tuon sarjan hiuslakkaa ja pakko todeta, että tuon kauniimmaksi ei enää hiustuotteet muutu.

    Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin kyllä, kuinka tuohon raaskii siveltimellä edes koskea, pintakuvio on ihastuttava! Ja joo, Guerlainilla olikin kesäkokoelmassaan aurinkopuuteri ihanan värisillä rasioilla! Mulla ei ole Balmainilta vielä toistaiseksi muuta kuin tuo öljysuihke/hiusparfyymi, vähän huonosti vaan muistan sitä käyttää. Suolasuihketta aion jossain vaiheessa kokeilla nyt testissä Biozellin versio :) Balmain kyllä osaa ainakin tuotteiden pakkausten suunnittelun, muhun vetoaa pakkausdesign ja kovasti!

      Ihanaa alkavaa viikkoa Tiia!<3

      Poista
  3. flickriin liittyen, niin nuo turhat mainokset, linkit ja kuvanimet saa helposti pois poistamalla html-koodista upottamisvaiheessa ylimääräset härpäkkeet niin että jäljelle jää vain lähde ja kokotiedot :) käytännössä tämä tarkoittaa sitä että poistat kopioidusta koodista osan ennen (se nuoli vasemmalle)img src= sekä osan jälkeen kuvasi nimen eli esim jälkeen "DSC_0036 (2)"(se nuoli oikealle). väliin jää linkki kuvaan sekä leveys ja korkeus. mahdollisesti ehdit tämän jo selvittääkin, mutta ajattelin silti vinkata, koska ärsyttää itseänikin nuo flickrin jatkuvat uudistukset. ja toivottavasti huomaat mitä tarkoitan "nuolilla" koska en voi kommenttiin koodimerkkejä liittää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurkiitos!! <3 Mietinkin, uskallanko sörkkiä tuota koodia mutta en kokeillut :D Nyt nuo kuvat latautuivat uuteen postaukseen ihan inhimillisesti, infokin oli typistetty ja se tulee näkyville vain kun siirtää kursosin kuvan päälle :) Flickr on ilmeisesti kuunnellut palautetta, aika tiukanlaista sitä näkyi olevan :)

      Mutta kiitos vielä kerran! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow