In this Light

Kauneusblogi

Luku 485.

JaneIdGolden6

Kirjoitin talvella Jane Iredalen ihanasta puristepohjasta ja ajattelin nyt vilauttaa kesäsävyäni ko. tuotteesta. Tuote tuli itselleni erittäin ajankohtaiseksi viikko sitten, mutta miksi, siihen syy selviää kohta!

JaneIDgolden1
JaneIDGolden2

Oma sävyni on Golden Glow, joka on lämmin sävy. Golden Glowta vaaleampi lämmin sävy on Warm Sienna, joka onkin talvisävyni. Latte taasen on tummempi. Vaalealle käsivarren sisäpuolelle levitettynä sävy näyttää hurjan erottuvalta! Sävy on selvästi kellertävä, jopa aavistuksen persikkainenkin. Monta kertaa mineraalimeikkipohjat näyttävät kasvoilla yllättävän valkoisilta, muistaakseni titaanioksidin ansiosta ( vai oliko se sittenkin mica..? Mican pitäisi ainakin vaikuttaa tuotteen hohtavuuteen, tosin niissäkin oli eri pitoisuuksia).

JaneID2

Juuri, kun ehdin iloita ihanaan kuntoon kuntoutuneesta ihostani, iskee takavasemmalta naamakohtaus. Viikko sitten ihan yht'äkkiä kasvojen ihoon pamahti täyteen näppyä jos toista, eritoten suun ympärille! Suunympärys myös muuttui samalla kuivaksi, mutta mitään kuumotusta tai kutinaa ei ilmennyt. Epäilen syylliseksi aloittamaani b-vitamiinilisää, diagnoosina joko ruusufinni tai lievä aknekohtaus. Tosin ruusufinnissä näpyt eivät ole märkänäppyjä, joita nämä ovat? Totesin, että nyt olisi parempi jättää ylimääräiset rassailut vähemmälle ja meikissäkin siirtyä mineraalipohjan pariin. Koen ihon kriiseillessä mineraalipohjat ihoa rauhoittaviksi tai no, sellaisiksi jotka eivät heitä bensaa liekkeihin. 

JaneIDGolden7-2
JaneIDGolden7-3

Vaikka naamakohtaus onkin ankea juttu, on se toisaalta kosmetiikkabloggaajalle mahdollisuus. Silloin saa testattua meikkipohjien peittävyyttä ihan eri tavalla! Tosin, edelliseen kappaleeseen viitaten, minun testailut jäävät toistaiseksi tähän mineraalipohjaan kunnes iho on rauhoittunut. Mutta aika kiitettävästi puristepohja peittää punoittavia näppyjä ja tasoittaa ihon sävyä! Sävy on ehkä aavistuksen liian tumma mutta toisaalta koen sen seuraavaksi vaaleamman Warm Siennan liian vaaleaksi vähän väriä saaneelle iholleni.

JaneIGlodenGlow2
JaneIGoldenGlow

Tässä vielä puristepohja osana meikkiä! Täytyy kyllä sanoa, että mineraalimeikki on yksi järkevimmistä kesämeikkipohjista, varsinkin jos iho on rasvoittuvuuteen taipuvainen. Tämä kestää ihan erilailla kuin voidemaiset vaihtoehdot. Huomasin myös sen, että levitettyäni puristepohjan suoraan yön yli levänneille kasvoille ja jättäen kasvojen aamupesun ja rasvauksen välistä, meikkipohjan kesto parantui entisestään. Täytyisikin useammin malttaa jättää välistä kasvojen aamupesurituaalit, jos sillä on suotuisia vaikutuksia pohjameikin kestävyyteen! Kesätuotteeksi tämä on muuten myös mainio aurinkosuojan SPF20 ansiosta, puristepohjan luvataan myös olevan vettä hylkivä jopa 40 minuutin ajan!


 

7 Kommentit

 1. Siis mitä ihmettä! Juuri mietin mistä yhtäkkinen ihon huonontuminen voisi johtua ja minäkin aloitin b-vitamiinilisän syönnin! Osaatko kertoa mikä yhteys näillä on? Ja sanotaan nyt samalla, että sinulla on huippu blogi! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhii, sen kun tietäisin :D Mulle kävi vähän samalla lailla jo keväällä, kun aloittelin b-vitamiinilisää, ihon kunto huonontui. Nyt aloitettuani uudestaan, joskin monivitamiinisuihkeella, iho huonontui uudestaan, joskin vähän eri tyylillä kuin keväällä, keväällä ongelmana oli pelkät finnit, nyt myös tuo suunympärys kuivui niiden finnien puhkeamisen lisäksi!

   Sattumalta hakukoneilin ja löysin kohtalotovereita keskustelupalstoilta, toki tietynlainen mediakriittisyys on niiden suhteen suotavaa :D En tiedä, onko kyseessä ns. yliannostus vai reagoiko kroppa mahdolliseen vitamiinivajeeseen..vai onko vitamiinilisä tai jokin tietty b-vitamiini kroppaa stimuloiva. Muistan joidenkin kanssabloggaajien kokeneen Biotiinin eli B7-vitamiinin aiheuttaneen näppylöintiä? Sehän on iho-, hius- ja kynsivitamiini, toki vaikuttaen moneen muuhunkin :) Joskin esim. keväisessä vitamiinilisässä ei kyllä tuota biotiinia ollut..

   B3 eli niasiini voi joillekin aiheuttaa ns. Flush-reaktion, jossa kasvot ja kaula helahtavat punaisiksi, iho voi kuumottaa jne. Mutta ilmeisesti sinullakin on ongelmana ihon kukkiminen? Onko sinulla muuten käytössä jonkinlainen monivitamiinilisä vai esim. jokin tietty, yksittäinen b-vitamiini?

   Aion kuitenkin jatkaa b-vitamiinilisän syöntiä, tarkkaillen toki mahdollisia haittavaikutuksia. Annostuksen aion pitää mahdollisimman miniminä, en siis vedä äärirajoille :D Tarvittaessa vaikka hidastan tahtia niin, etten välttämättä joka päivä ota b-vitamiinilisää. Huomasin kuitenkin aika nopeasti, että b-vitamiinin ansiosta kropan iho on paljon pehmeämpi ja kosteutetumman oloinen! Ideaalia olisi päästä mittauttamaan b-vitamiinitasot jossain vaiheessa. Ja voihan olla, että kun kroppa on tottunut b-vitamiinilisään, kasvojen ihokaan ei enää hermostu :D

   Ja kiitos ^_^! :)

   Poista
 2. Jane Iredalen puristepohja kuuluu yksiin mun lemppareista! En ole vielä ehtinyt hihkaista siitä blogin puolella, mutta ei tuota pohjaa kyllä ole turhaan hehkutettu :) Peittää tarpeeksi, mutta näyttää kuitenkin niin kauniin luonnolliselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä aivan ihana tuote! Mielelläni lukisin sunkin tuotearvion tästä :)

   Poista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. En ole testannut mutta vaikuttaa taas niin mielettömältä laatutuotteelta kuten jane iredalen kaikki muut. Täällähän koko ajan käytän iredalen kevytmeikkivoidetta ns.meikittömäni päivinä. Rakastan. <3

  Ihanaa loppuviikkoa Salka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sun kyllä täytyy ehdottomasti kokeilla, voisin veikata että tykästyt :)! Tässä on levittyvyys todella hyvä, jälki luonnollista mutta tosiaankin tarvittaessa saa peittävääkin jälkeä aikaan.

   Ja uskon, että se kevytmeikkivoide on ihana, omalle iholle en uskalla sitä kokeilla koska muistaakseni se sisälsi sheavoita..? :T Olisin muuten varmaan saattanut ostaa sen, bb-voiteen sijaan.

   Ihanaa kohta alkavaa viikonloppua Tiiaseni <3 :)   Poista

Lähetä kommentti

Follow