In this Light

Kauneusblogi

Luku 490.

EsteeClearbb14


Kirjoitin alkukesästä ostaneeni Estée Lauderin Clear Difference bb-voiteen käytettyäni siitä minikokoisen näytteen ( tai, näytteessä on vielä ihan pienet jämät, tämä on niin tyypillistä minua, että jäädään jemmaamaan kosmetiikkaa! ). Nyt olisi aika avata sanainen arkku tuotteen suhteen.

Estée Lauderilla on valikoimissaan useampikin bb-voide, joista tämä Clear Difference on suunnattu aikuiselle, epäpuhtaalle iholle. Se on öljytön, sen ei pitäisi tukkia ihohuokosia ja sen pitäisi vähentää ihon punoitusta. Aurinkosuoja on SPF 35, joka suojaa UVB-säteiltä. UVA-filtteriä mitä ilmeisemmin ei ole, koska siitä ei ole mainintaa. Koen bb-voiteen kaupunkikäytössä oivaksi tapaukseksi, rannalle ja selvästi auringonottopäiviin valitsisin kyllä jonkun toisen tuotteen tai vähintään sellaisen tuotteen, jossa on molemmat, UVA- ja UVB-suojakerroin. Ja kesäisin bb- ja cc-voiteet ovat ihania, jos niitä ei olisi keksitty, pitäytyisin sävyttävissä päivävoiteissa. Niin helppoa ja nopeaa!

EsteeClearbb15

Inci on alultaan hyvin silikonivoittoinen sekä sisältää kolme kemiallista aurinkosuojafiltteriä sekä titaanioksidin, joka on monien nestemäisten meikkituotteiden "sydän" mutta toimii samalla fyysisenä aurinkosuojafiltterinä. Oma sydämeni sykkii aavistuksen enemmän fyysisten filttereiden tahtiin, mutta en ainakaan vielä totaalikieltäydy kemiallisten edessä. Täytyy sanoa että olisin muistanut tämän tuotteen sisältävän salisyylihappoa mutta niin vaan muisti teki tepposet! Bb-voide sisältää propylene glycolia, jota olen vältellyt koska aikoinaan sitä sisältävät tuotteet tuntuivat järjestäen epäsopivilta, aiheuttaen ongelmia. Mutta nyt, jotain on tapahtunut! Ihoni tuntui hyväksyvän tuotteen mallikkaasti, voisiko kenties ihon oma suojamuuri olla nyt kunnossa? Moni epämieluisa reaktio voi syntyä silloin, jos ihon suojavaippa on päässyt epätasapainoon. Olenkin miettinyt, että tuskin sinällään olen millekään aineelle allerginen, ihoni on vain herkkä ja suojavaipan falskatessa ihoni raivoaa. Tosin, tuote ei sinällään sisällä ainesosaa propylene glycol, vaan ainesosia propylene glycol stearate ja propylene glycol laurate. Ehkäpä siinä piilee syy, miksi ihoni ei nirsoile tämän tuotteen suhteen?


EsteeClearbb11

Bb-voiteeni sävy on light, mutta se on mielestäni yllättävän tumma! Ei siis kalkkilaivan kapteeneille, valitettavasti. Light on sävyltään keltapohjainen persikka. Sävyjä on valikoimassa kolme, joista light on vaalein. Seuraavaksi näettekin sitten perinteisen miltä tuote näyttää kasvoillani-kuvasarjan, kas näin!


EsteeClearbb1


EsteeClearbb2

EsteeClearbb7-2


EsteeClearbb9

Bb-voiteen peittävyys on kelpo ja omiin tarpeisiini riittävä. Erillinen peitevoide tulee tarpeeseen jos kasvoissa on paljon aknearpia tms. peitettävää. Bb-voide tasoittaa kauniisti ihoa ja jättää jälkeensä kostealla tavalla mattaisen, mutta satiinisen pinnan. Tämä ei siis missään nimessä ole mattaava voide! Tähän myös vaikuttaa vuodenaika, kuivana alkukesänä koin tuotteen kuivemmaksi kuin nyt kuuman, kostean intiaanikesän aikaan joka on asettanut omat haasteensa meikkipohjien suhteen. Omaa silmääni lopputulos miellyttää, kuulaat ja aavistuksen kasteisen pinnan antavat meikkipohjat ovat ihastuttavia! Olen hyvin harvakseltaan puuteroinut tätä meikkipohjaa, sillä se on pysynyt hyvin ilman puuteriakin. Bb-voiteen tuoksu on mieto, hyvin raikas ja kurkkumainen, mielestäni tämä tuoksuu samalta kuin Estée Lauderin Daywear bb-voide.

Olen levittänyt bb-voiteen suoraan misellivedellä puhdistetuille kasvoille, alle en ole tarvinnut erillistä kosteusvoidetta. Levityksessä olen suosinut Kicksin bb-voidesivellintä, joka on kyllä ässähyvä sivellin! Olen kokenut bb-voiteen kasvoilleni sopivaksi, se pysyy suhteellisen hyvin, sillä saa kauniin, ohuen meikkipohjan, sen sävy on ok, joskin jonain päivinä se tuntuu aavistuksen hapettuvan tummemmaksi. Bb-voide ei ole mielestäni tukkinut ihoani, monta kertaa olen turvautunut tähän nimenomaan silloin, kun kasvoille on hyökkäämässä finniarmeija! Sanottakoon kuitenkin, ettei tämä myöskään mikään finnien nitistysaine ole, mutta on kuitenkin tietyllä tavalla pitänyt ihoni puhtaampana. Tuotteen hinta on n. 44 euroa. Voide on yllättävän pitkäkestoinen, varsinkin kuivan alkukesän aikaan tämä pysyi kasvoillani pitkään kauniina! Hikisempinä ja lämpimämpinä päivinä pysyvyys on muuten ok, mutta t-alueelta voide alkaa jossain vaiheessa liejuuntua. Ongelman korjaan imeyttämällä levinneen meikin pehmeään wc-paperiin ja taas mennään!


EsteeClearbb18

Loppuun vielä kuva voiteesta kun se on osana meikkiä. Kuvasta muuten huomaa hyvin sen, etten ikinä rusketu kaulalta! Täytyypä muuten ottaa tuo Kjaer Weissin huulisävyte nyt tehokäyttöön sillä onhan se aikamoinen kesäsävy. Sitä kun on vielä jäljellä, kesää ja huulisävytettä ^_^

5 Kommentit

 1. Onpa tosi luonnollinen ja heleähkö lopputulos! Itselläni ei ole Estée Lauderin BB-voiteista kokemusta, mitä nyt joskus jonkun pienen testerin olen käyttänyt. BB-voiteita käytän kyllä muuten. Iroisien BB-voide taitaa olla oma kaikkien aikojen suosikki, sitä olen blogissakin hehkuttanut paljon. Se peittää uskomattoman hyvin BB-voiteeksi ja antaa samalla iholle hippasen heleyttä. Tykkään kun iho jää puolikuulaaksi :) Kjaer Weissin tuotteista olen myös kuullut paljon kehuja, mutta vielä en ole ehtinyt hankkia omia kokemuksia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä alkuun yllätyin, kun olin kuvitellut tämän paljon matammaksi! Mutta heleys on aina hyvä juttu, tässä se vielä toteutuu luonnollisella, ei liian kiiltävällä tavalla. Tykkään :)

   Mulla on Iroisien bb-voiteesta pieni testipussukka jota olen säästellyt sitä hetkeä varten, kun olen kalpeampi :) Muistankin lukeneeni sun postauksia Iroisiesta, se vaikuttaa kyllä tutustumisen arvoiselta tuotteelta! :) Kjaer Weissillä on kyllä kauneimmat pakkaukset eikä sisällössäkään moitteen sijaa, huulisävyte on kiva ja huoleton konsepti huulipunapäivien oheen. Merkin highlighter kyllä kiinnostaa! Vielä olen malttanut olla siihen sijoittamatta, kenties joku päivä! :)

   Poista
 2. Hyvä muistutus, täytyykin käydä kurkkimassa nuo Kicksin siveltimet. Terkkuja :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kicksillä on kyllä hyviä siveltimiä, eritoten bb-voidesivellin mutta myös poskipunasivellin on ihana! Mulla on myös sellainen viistoon leikattu Youngbloodin poskipunasivellin mutta se on jäänyt työttömäksi Kicksin astuttua taloon :D

   Ihanaa tiistai-iltaa :) <3!

   Poista
 3. Kaunis ja heleä bb näyttää tosi hyvältä. Luulenpa ettei kotoa löydy yhtäkään Estee Lauderin tuotetta vaikka merkki on aivan huippu.

  Upeaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow