In this Light

Kauneusblogi

Luku 502.-Eräs meikki vaan.

EyeMU2
EyeMU1
EyeMU4

Olen hyvin rutiinihakuinen ihminen. Aloitan aamuni aina samalla tavalla, lasilla vihannestuoremehua, viipaleella jälkiuuniruisleipää jonka päälle laitan juustoa ja kinkkua, jogurtilla ja saavillisella kahvia. Joskus korvaan kinkun kurkulla. Tai keitän puuroa. Hakeudun junassa ja bussissa istumaan tietyille paikoille. Jos lähden reissuun vanhempieni luo, pysähdyn aina samassa paikassa tauolla. Ja kyllä, aivan liian usein jumitan samoissa vaatekokonaisuuksissa ja kampaan hiukseni muutamalla tietyllä tavalla. Ja meikki. Niin, usein siinäkin jumitan tietyissä elementeissä. Arkimeikkiin riittää ripsari, meikkipohja, kulmien huolittelu ja poskipuna. Usein sipaisen myös aurinkopuuteria. Jos repäisen, laitan kultaisen rajauksen. Mutta luomivärit,  niiden suhteen olen vähän tumpelo.

Päätin kuitenkin eräs päivä irroitella ja vähän niinkuin opetella tekemään luomiväreillä varjostuksen. En tiedä, olen aina kokenut luomieni mallin haastavaksi luomivärin levityksen ja varjostusten paikan suhteen, sitä se on kun on "läskit luomet". Nyt ihan vuoden sisällä olen kiinnittänyt huomion silmäluomen ihon vanhentumiseen, efektin huomaa parhaiten viimeisessä kuvassa. Ja ihan oikeasti, eräänä päivänä kauhistuin, kuinka kurttuiselta luomien ihoni näyttikään! Takana oli toki hikinen, kiireinen päivä, rapistunut meikki ja toisessa silmäkulmassa kuivahtanut, mutta jo paranemaan päin oleva ihottumaläntti joka vielä korosti tilanteen järkyttävyyttä. Mutta faktaa on, että kurttuiseen ihoon on hankala saada varjostukset paikoilleen.

Mutta sinä päivänä kun tein tämän meikin, olin siitä oikein iloinen ja tuo kurttuluomikohtaus oli vasta tulevaisuutta. Vaaleilla sävyillä on helppo aloittaa, levitin todella vaaleaa vaaleanpunaista koko liikkuvalle luomelle sekä luomivaon yli. Varjostusta kohdistin selkeästi luomivaon yläpuolelle, minulla varjostus on luomivaossa todella "suttuinen". Varjostuksen tein todella kevyesti, aavistuksen malvaisella sävyllä ja pidin sen pääpainon silmien ulkonurkassa. Päätin tehdä kunnon rajaukset, käytinkin nestemäistä eyelineria sekä mustaa kajalia. Kajalia sohin siis tuonne yläripsien väliin. Yleensä olen jättänyt sisärajaukset väliin mutta päätin nyt kokeilla Isadoran valkoista kynää siihen tarkoitukseen. Ja ihmetyksekseni silmät eivät saaneet mitään pahaa hepulia, vaikka olinkin varautunut ettei tuo konsepti ole silmäystävällinen omassa käytössäni.

Poskille tujautin kunnon annoksen Everyday Mineralsin poskipunaa, koska olen ottanut sen projektipunakseni! Luonnollisesti sudin varjostukset paikoilleen ja levitin huulille H&M:n oranssin huulipunan. Meikkipohjana oli heleyttävä primeri sekä kevyt bb-voide.

EyeMU8
EyeMU9
EyeMU10


Tällaisessa meikissä voisin mennä juhliin mutta miksen myös töihinkin. Se on vielä suhteellisen hillitty ja ainahan silmälasit syövät silmämeikin intensiivisyyttä pois-mutta ovat samalla paras anti-age-tuote ^_^ ( ainakin miinuslasit, jotka häivyttävät kivasti silmänalusrypyt ^__^ ).

2 Kommentit

  1. Oi tää on ihana! Sopii sulle ihan älyttömän hyvin (: Ja toi huulipunan sävy! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna ihana <3 :) Huulipunan sävy on kyllä ihana :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow