In this Light

Kauneusblogi

Luku 505-Halpaa rakkautta.

Hmm1.4
Hmm.15
HMm1.3


Niin siinä kävi, eräänä iltana marssin H&M:n kosmetiikkaosastolle perehtymään tarjontaan intensiivisemmin. Perehdytys toimi sen verran mallikkaasti että päädyin ostamaan kivipuuterin sekä yksittäisen luomivärin. Sen verran tiedostin kosmetiikkavarastoni, että jätin huulituotteet vain ihastelun asteelle. Kotiin kylläkin saavuin sellaiset swatch-rannut kädessä jolloin mieheni alkuun ihmetteli kauempaa katsoessaan, minkä tapaturman kohteeksi olen joutunut! Se oli niin, että puuteri tuli täältä ja huulilakka tuolta ja yht'äkkiä me kaikki oltiin samassa kuvassa käteni oli täynnä meikkijälkiä..

Nyt ihmettelette, ooh, onpa hän ostanut tumman puuterin vaaleille kasvoilleen! Mutta kah, päätin kokeilla luonnistuisiko tuon käyttäminen varjostusvärinä. Se on hyvällä tavalla kylmä, eikä liian punainen ja on mattaisa. Ainakin omassa käytössäni tuo tuntuisi oikein hyvältä varjostusväriltä. Se on yllättävän pigmenttinen, annostelun kanssa saa olla varovainen. Tosin, puuteri levittyy ja häivyttyy kauniisti, alun varjostusöverit sai aika nätisti häivytettyä maltillisemmiksi. Puuteri on inciltään aika perus, ensimmäisenä komeilee talkki ja sen jälkeen silikoni ja mica. Sisältää myös silicaa, lauroyl lysinea, caprylyl glycolia sekä salisyylihappoa! Lauroyl lysine on kookosöljystä johdettu aminohappo jonka ansiosta moni puuterinen tuote levittyy pehmeämmin. Salisyylihapon funktiosta en tiedä, onko se säilyvyyden takia vai onko sillä haettu sitä, ettei puuteri olisi ns. ihoa tukkiva? Caprylyl glycolilla on ihonhoidollisia mutta myös antibakteerisia funktioita mutta se on monta kertaa tuotteissa "kumppanina" säilöntäaineelle phenoxyethanolille ( ja chloroxylenolille, siihen ei tietämykseni/ymmärykseni riitä, pitääkö nuo molemmat säilöntäaineet olla CG:n kanssa, jotta lopputulos olisi optimaalinen vai riittääkö vain toinen..??)

Puuterin sävy on CHESTNUT ja sen hinta on 9,99 euroa. Tuote on pakattu ylellisen oloiseen, peililliseen rasiaan. Toki muovi on jotain halpismuovia mutta ainakin tuotteen ulkoasu on ihanan luksus! Laatua pikkurahalla, on minun mielipiteeni. Taidan uteliaisuutta hakea tästä myös sen oikean sävyn koko kasvoille, nyt kun tuota inciä "purin auki" huomasin kiinnostukseni heränneen, olisiko tämä kelvollinen myös koko kasvoille ^__^


  WP_20150925_18_03_01_Pro


Luomivärihyllyn äärellä minulla menikin sitten sormi suuhun, valikoima on huima! Kuulin huhua, että varsinkin yksittäisissä luomiväreissä hinta-/laatusuhde olisi mainio joten päätin keskittyä niiden tiirailuun. Olen jo pidemmän aikaa haikaillut violettien sävyjen perään ja väsyneenä halusin blingiä elämään, päätyen ihanan shimmeriseen violettiin. Se on kaunis, munakoison ja luumun hybridi, hopeisella hohdolla höystettynä. Aivan ihana! Vähän pelotti, onko se liian tumma mutta elämä on. Ei aina voi onnistua! Paitsi että nyt onnistuin, tämä on luomillakin todella, todella mahtava! Voi tätä ylisanojen määrää, mutta kun..

Luomivärin incissä on myös samoja elementtejä mitä puuterissakin. Uskaltaisin vinkata, että puuterisista tuotteista kannattaa noin yleisesti ottaen bongata tuota lauroyl lysineä, ainakin kaikki itselläni on sitä sisältävistä puuterisista tuotteista hyviä levittymiskokemuksia!

Luomiväri levittyy kauniisti, en kokenut häivytyksenkään kanssa ongelmia. Toki tätä joutuu työstämään, jotta sävy pääsee oikeuksiinsa. Mikään mielettömästi varisevakaan tämä ei ole, tosin tykkäänkin aluksi pakata värin luomelle vaahtomuoviaplikaattorilla ja kaivaa vasta sitten pensselit esiin! Pysyvyyskin vaikuttaa hyvältä, suosittelen toki pohjustusta. Sävyn nimi on WAY PAST MIDNIGHT ja se on hyvin kuvaava. Yksittäisten luomivärinappien hinta on 5,99 euroa. Tämänkin muotoilu on luksus ja olenko se vain minä, jolle tulee mieleen pakkauksesta Jane Iredalen yksittäiset luomivärit? Pakkaus kylläkin tuntuu kädessä vähän rimpulalta..Tein luomivärillä yhden meikin ja yritän julkaista sen tässä joku päivä, siitä tuli itseasiassa niinkin kiva että harkitsen sitä jopa ihan normaaliin työarkikäyttöön! ^_^

  WP_20150925_18_03_17_Pro

HMm1.2

4 Kommentit

 1. Mäkin olen joskus ostanut tumman kivipuuterin aurinkopuuteriksi, jos muuten ei ole sopivaa sävyä löytynyt. Näitä uutuuksia pitäisikin testailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivipuuteri käy hyvin varjostusväriksi, harmillisen vähän muuten ns. virallisia varjostusvärejä on helposti saatavilla :P

   Ja kannattaa käydä tutkimassa H&M:n kosmetiikkatarjonta, se on HUIKEA :)!

   Poista
 2. Näyttäisi siltä että ollaan ostettu samat luomivärit. Kyllä aikaa vierähti kun puntaroin mitä kotiutan kotiin henkka maukasta, kun niin paljon ihania juttuja oli tullut. Uusi sarja on aika mieletön. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia, hihhii blingi vetosi meihin molempiin :D Mullakin meni sormi suuhun sen valimoiman äärellä ja kun liikekin oli kohta sulketumassa, ei siellä oikein voinut kauaa nuohotakaan. Aiemmin suhtautumiseni H&M:n kosmetiikkaan oli mjööh, mutta nyt! Tosi hyvä juttuja pikkurahalla :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow